תפילה מיוחדת לקניית דירה או בית
"ונבנה ביתנו לשם ה' לעסק בו בתורה ותפלה, ולהכניס בו אורחים הגונים. עד שיהיה ביתינו בית תורה ותפילה בית ועד לחכמים ונקרא שם בשם ה' א-ל עולם"

יהי רצון מלפניך מלא רחמים וחסדים שתשפיע עלינו דעת שלם ואמתי על ידי מצות סוכה הקדושה באופן שנזכה אנחנו וכל עמך בית ישראל הצריכים לבנות בית (לקניית דירה, קניית בית) – שלא יזיק לנו הבניין כלל.
ולא יגיע לנו שום סכנה, בגוף ונפש וממון, על ידי בנין ביתנו, רק אדרבא נזכה כל אחד ואחד לבנות בית (לקנות דירה) בקדושה ובטהרה גדולה, בחכמה בתבונה ובדעת דקדושה.
ויקים מקרא שכתוב: "בחכמה יבנה בית ובתבונה יתכונן ובדעת חדרים ימלאו כל הון יקר ונעים".
ונבנה ביתנו לשם ה' לעסק בו בתורה ותפלה, ולהכניס בו אורחים הגונים. עד שיהיה ביתינו בית תורה ותפילה בית ועד לחכמים ונקרא שם בשם ה' א-ל עולם:
ריבונו של עולם צרכינו מרבים מאד בלי שעור ודעתנו קצרה לבאר ולפרש חלק אלף ורבבה מהם, רחם עלינו למען שמך ומלא משאלותינו לטובה ברחמים וזכנו לקיים מצות סוכה בזמנה בשלמות, באופן שנזכה לכל מה שביקשנו מלפניך שלא נגרום חס ושלום מיתת בהמות וחיות בלא זמנן, רק נהיה ניזונים ויונקים תמיד משפע של אדם שנמשך מבחינת סוכה.
ותפרוס עלינו סוכת שלומך תמיד, ובצל כנפיך תסתירנו. ונזכה כל אחד ואחד המוכרח לעסוק בבנין שלא יזיק לו הבנין כלל, רק תשמרנו ותגן עלינו בכוח קדושת סוכה, שעמך ישראל מקימים שנזכה לבנות הבית בחכמה אמתיית למען שמך לבד.
ויהיה ביתנו בית שמגדלין בו תורה ותפילה, שנזכה לדבר בביתנו הרבה דברי תורה ותפילה כפי מה שקבלנו מרבותינו הקדושים.
נזכה להמשיך בתוך ביתנו שפע טובה וברכה, ורחמים, וחיים, וכל טוב אמתי לנצח, בגשמיות וברוחניות, בזה ובבא.
וברחמיך הרבים תשפיע לנו כל ההוצאות (הממון כספים בלי הלוואות שלא נעמוד בהם או שיגרמו לנו דוחק עוני או לחץ שמקלקל את השלום בית ביניינו או בין המשפחה) וההצטרכות שצריכים לבנין ביתנו בשפע גדול ולא יגיע לנו שום עניות, ולא שום חוסר על ידי בנין (קניית הדירה / קניית הבית) ביתנו.
ולא יטריד אותנו הבנין חס ושלום, ולא יבלבל אותנו כלל מעבודתך באמת.
ותזמין לנו לכל אחד ואחד עצים המסגלים לביתו, ויהיו מסודרים בהבנין כפי הסדר הראוי להם מששת ימי בראשית, ותסבב כל הסיבות לטובה באופן שיהיה הבנין רק לטובה בכל האופנים לנו ולבנינו ולכל יוצאי חלצינו.
מלא רחמים אתה לבד יודע כל מה שנעשה בענין הבנינים וכמה סכנות יש בהם, אבל אתה יודע כמה וכמה מוכרחים לבנות ביתם כי אי אפשר לשבת בחוץ, ובפרט איש ישראלי שצריך בית לעבודתו לקבל בו שבת ויום טוב ולהכניס אורחים, ולגדל בו בניו לתלמוד תורה.
ומה יעשה בשר ודם קרוץ מחומר נבער מדעת ובפרט כמוני היום, לכוון רצונך באמת בענין זה ובכל הענינים, רחם עלינו למען שמך וזכנו להתנהג תמיד כרצונך באמת, "ה' יגמר בעדי, ה' חסדך לעולם, מעשי ידיך אל תרף".
ויקוים בנו מקרא שכתוב: "ה' ישמרך מכל רע, ישמר את נפשך, ה' ישמר צאתך ובואך מעתה ועד עולם".
ותמהר ותחיש לגאלנו ותבנה בית מקדשנו ותפארתנו ויקים בנו מקרא שכתוב: "והביאותים אל הר קדשי ושמחתים בבית תפילתי, עולותיהם וזבחיהם לרצון על מזבחי, כי ביתי, בית תפילה יקרא לכל העמים. יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי":
וכמובן שכל אחד יבקש בפה דברים שיש בליבו – כגון שחשוב לו דיירים מסויימים עם חברה מסויימת לילדים, או שכנות טובה או נוחות למקום העבודה, או מי שיש לו/ה פחד אולי יש נזילות או תקינות הדירה בין אם היא מהקבלן או יד שניה… או לפעמים רוצים וחשוב לבקש בקניית הדירה שיהי ניתן תמיד לשלם את המשכנתה בלי קנסות וכדומה כל אחד מה שמסתובב בליבו יוציא בתפילה זאת !
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
כיפת ברזל פנימית: איך מכבים את מערכת ההתראה של הגוף ונרדמים סוף סוף?
מעבר לכיפת ברזל: המגן הבלתי נראה שכל אחד מאיתנו יכול להפעיל עכשיו
מלחמה בחוץ, שלום בפנים: איך הופכים את הבית למקלט הרגשי הכי בטוח שיש?
מבצע "חירות ושותפות": רשימת המשימות שתהפוך את הילדים למנקים נלהבים
המלחמה שמתחת לאף: איך מפסיקים את ה"פיצוצים" בין הילדים?
הרב יצחק זילברשטיין: "יש לנו הארת פנים גדולה מאוד מן השמים"
הרב שמואל אליהו: זה המפתח לגאולה
מבצע "טיהור פירורים": רעיונות לניקיון הבית עם הילדים לקראת פסח
מטבח בחירום: מתכונים ב-5 מרכיבים - פתרונות תזונה קלים לימי ערב פסח המתוחים בצל המלחמה
לא צריך להתבלבל: זה המדריך שאתם צריכים עבור הכשרת כלים לפסח
שום דבר בעולם לא קורה בלי החלטת הקב"ה!
מדוע דוד המלך לא מפחד?
מפחדים מהטילים? לכל כדור יש כתובת ידועה מלמעלה
חושבים זה איראן? זה לא
כיצד משק כנפי פרפר קשור לדיבור שלך?
סגולה חזקה לראש חודש אדר!
אל תפספסו: זו הסגולה המיוחדת לראש חודש אדר!
לא לפספס: זו הסגולה המיוחדת לראש חודש אדר
חודש אדר נכנס ואתם לא מצליחים לשמוח?
ממולד חודש אדר כבר מרבין בשמחה!
- © כל הזכויות שמורות
