צפו: תפילת זעקה מיוחדת בכותל המערבי על ידי רבנים מהמדינה
"ובזכות זה נזכה לעורר עלינו רחמי שמים ולהנצל מכל צרה וצוקה ותשקוט הארץ, והשי"ת יפרוס שלומו עלינו ועל כל עמו בית ישראל וישלח לנו משיח צדקנו לגאלנו מתוך רחמים וחסדים ונחת במהרה בימינו אמן"

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>
"יום תפילה" עם אמירת מזמורי תהילים וסליחות הוכרז אתמול (שלישי) אצל חסידי בעלז לאור המצב החמור והקשה במדינה
במכתב של חסידות בעלז, שאליו הצטרף גם האדמו"ר מבעלז, ושכותרתו היתה "אנא כנה עורי נא התעוררי נא", נכתב כך:
"אסון קשה פקד את תושבי ארצנו הקדושה כי שונאי ישראל נשאו ראש ובעיצומו של זמן שמחתנו התנפלו על ישובים רבים ורצחו ופצעו אנושות אנשים נשים וטף זקנים עם נערים ללא רחם ורבים נלקחו בשבי האויב האכזרי.
"על כן עלינו להתעורר בתשובה ותפלה וצדקה להעביר את רוע הגזרה ויחוס וירחם אבינו שבשמים על בניו וצאן מרעיתו ויפיל חתתו על כל אויבי עמו שלא יוכלו להפק זממם וישבור זרועם וישיב להם גמולם בראשם ויאמר למלאך המשחית הרף וישלח מהרה רפואה שלמה לכל הפצועים והחולים של אחינו בני ישראל וכל השבויים יחזרו לביתם בשלום במהרה.
"לאור האמור קוראים אנו לכל אנשי שלומנו להרבות בתפלה לפני שוכן מרומים, ובכל בתי מדרש דחסידי בעלזא יאמרו בצבור אחר תפלת שחרית מזמורי התהלים של אותו יום כפי החלוקה לימי החודש עם מזמור פ"ג ומזמור מ"ו ותפלת אחינו כל בית ישראל וכו'.
"ובעזה"י ביום שלישי כ"ה תשרי יתאספו בכל בתי המדרש ליום תפילה כללי שעה לפני תפלת מנחה לומר תהלים בצבור ספר רביעי וספר חמישי ופזמון "ישראל נושע בה' תשועת עולמים" ופזמון "ה' ה' קל רחום וחנון" ו"שמע קולנו" ו"אבינו מלכנו", ותפלת מנחה.
"והשי"ת יראה בענינו ויקבל תפלותינו ברחמים וברצון וכל אויבי עמו מהרה יכרתו ויקויים במהרה "כלה שעיר וחותנו ויעלו לציון מושיעים".
"כמו כן על כל אחד ואחד להתחזק בלימוד התורה בקביעות ולעורר את כל בני ביתו לתקון המעשים ולחזק את גדרי הצניעות והקדושה וחינוך הילדים ליראת שמים ומדות טובות, וגם לרבות להתחזק ביותר בענינים שבין אדם לחבירו להרבות אהבה ואחוה ושלום ורעות בישראל ולגמול חסד איש לרעהו.
"ובזכות זה נזכה לעורר עלינו רחמי שמים ולהנצל מכל צרה וצוקה ותשקוט הארץ, והשי"ת יפרוס שלומו עלינו ועל כל עמו בית ישראל וישלח לנו משיח צדקנו לגאלנו מתוך רחמים וחסדים ונחת במהרה בימינו אמן".
בנוסף לכך ראשי ישיבת לייקווד קוראים ליהודים המתגוררים בארצות הברית לערוך "סדרים מיוחדים" לזכות עם ישראל ושמירה על החיילים.
הסדרים כוללים תפילה מיוחדת ואמרית פרקי תהילים.
"בזמנים אלו, כשרוחות האי-וודאות הטורמות סביב ארץ ישראל והעולם הרחב, אנו מחפשים את הכלי החזק ביותר שיש לנו, תורה ותפילה. ביחד, כקהילה אחת ומאוחדת, אנחנו מתחננים לרבונו של עולם לחמול עלינו ועל יהודים ברחבי העולם", אמרו ראשי הישיבות.
צפו כעת בתפילה וזעקה בכותל המערבי לשלום עם ישראל ולניצחון במלחמה:
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
קראו תהילים כעת: החמרה במצבו של ראש ישיבת בריסק
סגירת מעגל: חוסל המחבל מהתיעוד המבוים עם עומר שם טוב; צה"ל מגביר לחץ בעזה
הדיונים בשוויץ: איראן תאפשר פיקוח גרעיני ותפתח את מצר הורמוז
עדכון רפואי: הזמר והיוצר יונתן רזאל שוחרר מבית החולים ואירס את ביתו
לא רק בלבנון: ישראל מפרקת את מפקדות הטרור של חמאס מעבר לים
המו"מ הגורלי בשווייץ: המשך המלחמה על שולחן הדיונים
התנגשות אינטרסים: בעוד הסכם הגרעין עם איראן מתקדם - צה"ל מתפרס בלבנון
שורד השבי מרגש: "עובר לכיפה גדולה שמכסה כמעט שלושת רבעי מהראש"
הסכם ארה"ב - איראן: אלו הסעיפים שיכללו בו
ההסכם החשאי של טראמפ ואיראן: בלי שקיפות ועם הרבה סימני שאלה
עושים סדר בבלאגן: כל מה שצריך לדעת על העסקה הדרמטית והוויכוח שמרעיד את הממשלה
מאחורי הקלעים: התוכנית הסודית של טראמפ לפלוש לאיראן שנבלמה ברגע האחרון
"איראן היא הבריון של המזרח התיכון": תגובה אמריקנית חריפה בדרך?
החזית הבינלאומית מתהדקת: 22 מדינות בהצהרה נגד איראן
"הכרזה היסטורית על ערכה העליון של התורה": חוק יסוד לימוד תורה אושר בקריאה טרומית
- © כל הזכויות שמורות
