מסר מעודד: ''מה שקרה, לא יקרה עוד''
לאחר הטבח הנורא, כולנו מרגישים תחושות של פחד, אימה וחששות לעתיד. בנו של הרב יורם אברג'ל זצ"ל, החיד"א, פונה לעם במסר חד ומחזק

בצל הטבח הנורא, עם ישראל חווה ימים של מתח וחרדה. רבים חשים אחוזי פחד ואימה, מלאי חששות ממה צופן העתיד.
בנו וממשיך דרכו של הרב יורם אברג'ל זצ"ל, החיד"א, מסר מסר חד ומחזק לעם:
"אחי ורעיי האהובים כל כך! עם ישראל היקרים, אנשים נשים וטף. שהקב"ה ישמח אתכם ויהיה לכם רק טוב כל החיים אמן."
"רבותיי הצדיקים תדעו לכם, אני אומר לכם לא בשביל להרגיע, אני אומר את זה כי זו המציאות. ב"ה המצב של עם ישראל מצוין. לצערנו הרב ספגנו מכה. זו הגזרה משמים. כבר 13 ימים שכל עם ישראל אבלים על מה שקרה. הצדיקים באמת ממליצים טובה וברכה לפני ה'. באמת ה' אוהב אותנו. ה' זה אבא שלנו שחפץ בטובתנו."
"אני אומר לכם בהבטחה. יותר לא יקרו הדברים האלו בעזרת ה' יתברך. אל תשמעו לנביאי השקר. אני שומע כל מיני הפחדות, דברים קשים ומזעזעים. כל זה רבותיי הצדיקים הבל הבלים. הקב"ה לא מרשה לדבר את השטויות האלו. הבטחה רבותיי, הבטחה. ואל תשמעו לכולם. בזה תשמעו רק לי. בע"ה יתברך זה לא יקרה יותר בעם ישראל. אל תפחדו לא מלבנון, לא מכלום. כולם סמרטוטי רצפה. לבנון זה סמרטוטי רצפה וכך גם כולם. אל תפחדו מכלום רבותיי. איראן הרשעים האלו הם הכי סמרטוטים. כל הנשק של עזה זה מאיראן. איראן כבר נלחמים בנו 15 שנה. הם לא יכולים יותר גרוע מזה. אם לבנון יעזו להוציא את האף שלהם, יכתשו להם אותו כמו קטשופ. לא יישאר זכר מהמחבלים הרשעים. תזכרו בע"ה כמה זמן, לא יישאר זכר למחבלים הרשעים בעולם. יכתשו אותם ויזרקו אותם לכלבים של חוץ לארץ, מכיוון שבקדושת ארץ ישראל אפילו הכלבים לא ראויים שיאכלו אותם."
"רבותיי תהיו שמחים! המצב מצוין! המצב טוב ואתם תראו בע"ה בעיניים שלכם את ישועה זו. אל תפחדו מכלום. כל מיני קשקשנים שמפיצים שערבים צילמו את הבתים, רבותיי שטויות! הבתים לא מצולמים, אין לזה שום משמעות והכל דמיון של כמה אנשים מבולבלים. באמת המצב מצוין. תהיו שמחים ואל תפחדו מכלום. גם הרשעים האלו, המחבלים שגרים בתוך ארץ ישראל, רועדים מפחד מלהזיק לעם ישראל. כולם יודעים שעם ישראל חזרו לימים של פעם, הימים הטובים, והם יודעים לטפל במחבלים בע"ה. אף אחד לא יכול על עם ישראל."
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
סיפור של תקווה בין האתיאיסטים לחרדים בבית החולים: "נפשנו נקשרה בנפשם"
שורד השבי: "הרגשתי כאילו כוח אדיר נכנס בי"
"בעוון ביטול תורה": הראשון לציון על האסון בבית חאנון
התפללו כעת לרפואת הלוחמים שנפצעו בעזה
מרגש: "באיראן סייעתי ליהודים להימלט. היום, אני עוזר להם להחזיק חזק ביהדות שלהם"
האם המלחמה באיראן היתה נס?
המלחמה עם איראן: "תהליך של תיקון עולם"
מרגש: נמצאו מתחת להריסות התפילין של הנרצח כשהן שלמות
על מאחורי הקלעים של הניצחון במלחמה מול איראן: "סייעתא דשמייא זו המפלגה הכי גדולה בקואליציה"
מזמור לתודה: ניסי ניסים שקרו למרות כל מתקפות הטילים מאיראן
הרבנים על התקופה ההיסטורית שאנו חווים: "כבודו של עם ישראל, שהושפל בשמחת תורה, מורם מחדש"
אתם לחוצים כל הזמן? טיפים להחזרת הרוגע בזמן מלחמה
שימו לב: היום צריך לומר את ברכת "הטוב והמיטיב"!
האם מותר לפרוץ למקלט נעול בעת המלחמה?
האם מותר לבצע טיסת חילוץ בשבת וכיצד קוראים התורה את הפרשה? הרבנים הראשיים עונים
- © כל הזכויות שמורות