דברו איתנו
חדשות יהדות

מסר מעודד: ''מה שקרה, לא יקרה עוד''

לאחר הטבח הנורא, כולנו מרגישים תחושות של פחד, אימה וחששות לעתיד. בנו של הרב יורם אברג'ל זצ"ל, החיד"א, פונה לעם במסר חד ומחזק


22/10/23 | ז' חשון התשפ"ד
מסר מעודד: ''מה שקרה, לא יקרה עוד''

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

 

בצל הטבח הנורא, עם ישראל חווה ימים של מתח וחרדה. רבים חשים אחוזי פחד ואימה, מלאי חששות ממה צופן העתיד.

בנו וממשיך דרכו של הרב יורם אברג'ל זצ"ל, החיד"א, מסר מסר חד ומחזק לעם: 

"אחי ורעיי האהובים כל כך! עם ישראל היקרים, אנשים נשים וטף. שהקב"ה ישמח אתכם ויהיה לכם רק טוב כל החיים אמן."

"רבותיי הצדיקים תדעו לכם, אני אומר לכם לא בשביל להרגיע, אני אומר את זה כי זו המציאות. ב"ה המצב של עם ישראל מצוין. לצערנו הרב ספגנו מכה. זו הגזרה משמים. כבר 13 ימים שכל עם ישראל אבלים על מה שקרה. הצדיקים באמת ממליצים טובה וברכה לפני ה'. באמת ה' אוהב אותנו. ה' זה אבא שלנו שחפץ בטובתנו."

"אני אומר לכם בהבטחה. יותר לא יקרו הדברים האלו בעזרת ה' יתברך. אל תשמעו לנביאי השקר. אני שומע כל מיני הפחדות, דברים קשים ומזעזעים. כל זה רבותיי הצדיקים הבל הבלים. הקב"ה לא מרשה לדבר את השטויות האלו. הבטחה רבותיי, הבטחה. ואל תשמעו לכולם. בזה תשמעו רק לי. בע"ה יתברך זה לא יקרה יותר בעם ישראל. אל תפחדו לא מלבנון, לא מכלום. כולם סמרטוטי רצפה. לבנון זה סמרטוטי רצפה וכך גם כולם. אל תפחדו מכלום רבותיי. איראן הרשעים האלו הם הכי סמרטוטים. כל הנשק של עזה זה מאיראן. איראן כבר נלחמים בנו 15 שנה. הם לא יכולים יותר גרוע מזה. אם לבנון יעזו להוציא את האף שלהם, יכתשו להם אותו כמו קטשופ. לא יישאר זכר מהמחבלים הרשעים. תזכרו בע"ה כמה זמן, לא יישאר זכר למחבלים הרשעים בעולם. יכתשו אותם ויזרקו אותם לכלבים של חוץ לארץ, מכיוון שבקדושת ארץ ישראל אפילו הכלבים לא ראויים שיאכלו אותם."

"רבותיי תהיו שמחים! המצב מצוין! המצב טוב ואתם תראו בע"ה בעיניים שלכם את ישועה זו. אל תפחדו מכלום. כל מיני קשקשנים שמפיצים שערבים צילמו את הבתים, רבותיי שטויות! הבתים לא מצולמים, אין לזה שום משמעות והכל דמיון של כמה אנשים מבולבלים. באמת המצב מצוין. תהיו שמחים ואל תפחדו מכלום. גם הרשעים האלו, המחבלים שגרים בתוך ארץ ישראל, רועדים מפחד מלהזיק לעם ישראל. כולם יודעים שעם ישראל חזרו לימים של פעם, הימים הטובים, והם יודעים לטפל במחבלים בע"ה. אף אחד לא יכול על עם ישראל."

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

חדשות יהדות

אנטישמיות בעולם: "רצח עם סכין, הפעם זה הסתיים בנס"

חדשות יהדות

משרד החינוך לגבי דוכני התפילין: "הנחת תפילין היא חלק בלתי נפרד"

חדשות יהדות

מה אמר חוקר עשרת השבטים הנעלמים לינוקא?

חדשות יהדות

המוהל שנפטר באמצע ברית המילה: "הוא היה זורח וקורן"

חדשות יהדות

הכבאי האמיץ: "ניגשתי מיד אל ארון הקודש"

חדשות יהדות

הצתת בית הכנסת בירושלים: "מזכיר ימים אפלים בהיסטוריה היהודית"

חדשות יהדות

אורי מגידיש משחזרת: "אני צועקת בעברית, אני לא יודעת למה, אבל הרגשתי שזה חילוץ"

חדשות יהדות

אולי מצאתם את התפילין של דניאל יהודה ז"ל?

חדשות יהדות

הרב זילברשטיין: "ברור כשמש שאנו לפני ביאת המשיח"

חדשות יהדות

התלמידים שנלחמים על היהדות בבית ספרם: "זכותי להניח תפילין"

חדשות יהדות

שורד השבי בעדות קשה: "החליטו להכות אותי עם מוט ברזל"

חדשות יהדות

שורדת השבי: "הייתי לבד, במנוסה מתמדת, בפחד מוות"

חדשות יהדות

בעלה של צאלה גז הי"ד: "שאלתי שוב ושוב אם הם בטוחים שהיא מתה וכל פעם ענו לי כן"

חדשות יהדות

שורד השבי מעיד: "שנה של גיהנום"

חדשות יהדות

שורדת השבי בעדות כואבת: "אני יהודייה גאה ששרדה לבדה את השבי הנורא"

עוד מאמרי תוכן בנושא חדשות יהדות
X
  • © כל הזכויות שמורות