הפוליטיקאי הבכיר: "שליח של ה' צבאות"
"אני תמיד זוכר את ההשראה הגדולה של הרבי מיליובאוויטש, נתן לי כוחות והשראה וגם נבואות שרבות מהן התאמתו. ואני מאוד מאוד מעריך את פועלכם. שאו ברכה"

ראש הממשלה בנימין נתניהו השתתף בכנס של שלוחי חב"ד לזכרו של הרב צבי קוגן הי"ד, שליח חב"ד שנרצח בדובאי על ידי בני עוולה ימ"ש.
"אני מביע שוב את תנחומיי על הירצחו של שליח חב"ד הרב צבי קוגן זכונו לברכה, השם ייקום דמו", אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו בכנס של שלוחי חב"ד.
הכנס נעשה לעילוי צנשמת הרב צבי קוגן שנרצח בדובאי.
"אני מבקש גם להודות לכל השלוחים ועל תנועת חב"ד העולמית שעושה כל כך הרבה להפיץ את אהבת ישראל, ואהבת האדם. ואתם פשוט עושים מלאכה, מלאכת מצווה. אני מרכין את הראש בפניכם, מצדיע לכם".
עוד הוסיף נתניהו:
"אני תמיד זוכר את ההשראה הגדולה של הרבי מיליובאוויטש, נתן לי כוחות והשראה וגם נבואות שרבות מהן התאמתו. ואני מאוד מאוד מעריך את פועלכם. שאו ברכה, חזקו ואימצו"
בכנס נאם גם שר הביטחון לשעבר, יואב גלנט.
"מגיע ללוחמים שלנו כל ברכה וכל הערכה", הוא אמר. "אני רוצה לומר לכם שגם כשהובלתי את המערכה הזאת, ידעתי שאני עושה זאת בשם עם ישראל, בשם מדינת ישראל, אך גם כשליח של ה' צבאות".
"זאת המשמעות", הוא הוסיף, "אנחנו היהודים יש לנו ארץ, יש לנו עם... פוגשים אתכם ברחבי העולם. המלחמה הזאת הביאה אותנו להישגים בזכות חיילי צה"ל ובזכות הנס של הקדוש ברוך הוא".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
החיסול בדוחא: מי הוא העם הקטארי?
אביו של החטוף שמציין יום הולדת בשבי: "לא מבין איך אפשר לעמוד בדבר כזה בלי אמונה"
היהודי שחיסל את אחד המחבלים: "אם לא הייתי פועל כך, הייתי מתחרט כל החיים"
הרב יצחק זילברשטיין על הפיגוע: "אם היינו בוכים לה' ומתקרבים יותר, היינו מונעים את זה"
הרבנית ימימה מזרחי: "בִּזְכוּת הַמִּנְיָן הַקָּדוֹשׁ, סָלַחְתִּי כִּדְבָרֶיךָ"
קראו כעת תהילים לרפואה שלמה לפצועים מהפיגוע בירושלים!
חובת צפייה: לקראת הרחבת המבצע בעזה - מוקד תהילים ארצי בתפילה בעמוקה להצלחת חיילינו הי''ו
אל תפספסו: בעוד מספר שעות ליקוי לבנה מלא!
מרגש: הסגולה של הרב דב קוק שגרמה לבחור המבוגר להתחתן
שורד השבי: "מאז שהשתחררתי אני ממשיך בחיזוק הרוחני"
מרגש: נכד הרב הניח תפילין מהשואה
צפו: המפגש המרגש בין הרב משה הלל הירש לבין הורי החטוף
מרגש: התגלה מטבע מהתקופה של חורבן בית המקדש השני
אין מים באיראן? זו הסיבה
היהודים באוקראינה זועמים: "יום לאחר תשעה באב אנו חווים חורבן נוסף"
- © כל הזכויות שמורות