"ושוב אנחנו מודים לקב"ה על הנס הגדול": הגיע לטפל בפצוע וגילה שזה בנו
אלעד פס, פראמדיק במד"א, הגיע לטפל בפצוע שנפצע בגלל יידוי אבנים והופתע לגלות שמדובר בבנו. לדבריו, מדובר בנס

"פעם אחרי פעם אנחנו זוכים לראות את חסדו של הקב"ה. כשרואים את הפגיעה של הסלע ומבינים כמה זה יכל להסתיים אחרת", כך אמר אלעד פס, פראמדי"ק מד"א, לאחר שהגיע אתמול (שלישי) סמוך ליישוב הר חברון על מנת לטפל בפצוע שנפצע עקב יידוי אבנים על רכבו.
כאשר הגיע למקום גילה לתדהמתו כי מדובר בלא אחר מאשר בנו!
ברוך ה' הפציעות היו יחסית קלות. "התקבל דיווח על אירוע ירי בכביש סמוך ליישוב כרמל, יצאנו על מנת לסרוק ולבדוק אם יש נפגעים, כשהגענו ראינו את הרכב עומד בכניסה ליישוב הנהג סיפר כי ירו על רכבו במהלך הנסיעה אך הוא לא נפגע מהירי", מספר פס. "בזמן התשאול התקבל דיווח נוסף על ידויי אבנים לעבר רכב עם פצוע בהמשך הכביש, דווח לי שמדובר בבן שלי, חברנו לרכב של בני וראיתי שהוא נפצע מהאבן וסובל מפציעות בגפיים ובפנים גם כתוצאה משברי זכוכיות.
"לא פשוט שאתה נזקק לטפל בבן משפחה אבל לשמחתי הפציעות היו קלות והוא קיבל את הטיפול הרפואי הנדרש, ולאחר מכן פינינו אותו להמשך טיפול רפואי בביה"ח סורוקה כשמצבו קל. האבחנה היא שבר פתוח ביד".
פס אומר בהתרגשות כי "פעם אחרי פעם אנחנו זוכים לראות את חסדו של הקב"ה. כשרואים את הפגיעה של הסלע ומבינים כמה זה יכל להסתיים אחרת. באיבוד שליטה ותאונה קשה, פגיעה של הסלע במקום שעשוי לגרום לנזק משמעותי וחמור יותר. או שהיו יורים עליו ובו אם היה עובר שם דקות ספורות קודם לכן. וכיד הדמיון המפליג.
"ושוב אנחנו מודים לקב"ה על הנס הגדול ושוב סנטימטרים לפה או לשם הם הבדל כל כך משמעותי בין חיים למוות ושוב אנחנו מקבלים תזכורת עד כמה שום דבר לא מובן מאליו וכמה צריך להוקיר ולהודות על כל רגע של אושר ושל טוב".
פס מאחל בריאות לבנו: "בריאות למתניה שלי ולשאר פצועי וחולי עם ישראל".
אתם חייבים את זה לעצמכם. לא נכנסים לשנה החדשה בלי תיקון התרת הקללות והחסמים.
שורד אושוויץ בן 98 פונה לסטודנטים היהודים: אתם לא לבד
תקיפות הדדיות בין ארה"ב לאיראן במזרח התיכון
ארה"ב מנחה לתגבור אבטחה בבתי כנסת ברחבי העולם לקראת חגי תשרי
צה"ל ושב"כ פועלים מול תשתיות הטרור של חמאס בעזה
מתפללים לשלום הלוחמים השומרים על גבול הצפון
חשד לפיגוע בבקעה: גבר נפצע בדקירה, מרדף אחר התוקף
שבוע וחצי בחיפושים אחר כתריאל: מתפללים לאיתורו בשלום
היא לא הייתה אמורה לצאת מיחידת הטיפול הנמרץ - אז איך חנה בכל זאת הגיעה לחתונת ביתה?
פגיעת רחפן חיזבאללה פצעה קשה שלושה לוחמים בגבול לבנון: מתפללים לרפואתם השלמה
רעידת אדמה בקולומביה: תפילה ללכודים ולצוותי החילוץ
אחרי 78 שנה: אותר קברו של חלל צה"ל שלמה חיימסון ז"ל
איך ממשיכים להגיד תודה גם כשהלב שבור?
בלי סידור ובלי ספר: איך רום ברסלבסקי המשיך להתפלל בשבי
לאן נעלמו שרידי יהודי לבנון ונעדרי צה"ל? תפילה על מי שטרם שב הביתה
מי היה האדם מאחורי הקול של אבישי לוי ז"ל?
- © כל הזכויות שמורות
