"הדם שלהם על הידיים שלי": סיון רהב מאיר בתגובה להקלטה המזעזעת של פעיל חמאס
"המסע שלו הוא המסע המשותף שלנו, שממשיך עד היום. לפעמים דווקא האויבים מזכירים לנו שהתבלבלנו בדרך, מזכירים לנו את האמת הפשוטה הזו, מזכירים לנו מי אנחנו ומה בכלל הסיפור"

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>
ביום שלישי האחרון נחשפה הקלטה של מחבל חמאס שהיה בטבח בקיבוץ מפלסים, ובה הוא מספר להוריו על מעשיו הנבזיים.
"היי אבא, אני מדבר איתך ממפלסים", הוא נשמע אומר בהקלטה. "פתח את הוואטספ עכשיו ותראה את כל ההרוגים. תראה כמה הרגתי במו ידיי. הבן שלך הרג יהודים! זה בתוך מפלסים אבא, אבא אני מדבר איתך מטלפון של יהודייה, הרגתי אותה והרגתי את בעלה, במו ידיי הרגתי עשרה! אבא עשרה במו ידיי! אבא פתח את הוואטספ ותראה כמה הרגתי. הדם שלהם על הידיים שלי, תן לי את אמא".
הוריו מחזקים את ידיו באופן מחריד, והוא אומר להם:
"אני הראשון להיכנס בחסות ובעזרת אללה. אני לא חוזר - זה או מוות או ניצחון. אמא שלי ילדה אותי למען הדת. תפתח את הוואטספ תראה כמה הרוגים".
על כך כתבה אשת התקשורת סיון רהב מאיר:
"בדרך כלל ילדים מצלצלים לאמא כדי להגיד שקיבלו ציון טוב במבחן, או שמשהו משמח או חשוב קרה. בהקלטה שפירסמה אמש מדינת ישראל, מחבל פלסטיני מצלצל להוריו בעזה בהתרגשות, בחגיגיות, להודיע שהרג יהודים. "הבן שלך גיבור!", הוא צועק לאמא שלו, וגם מספר שוב ושוב ששלח להם תמונות בווטסאפ, מהזירה בקיבוץ מפלסים.
אין לי כוונה להיכנס לתיאורי זוועות, וגם לא לשטניות הרצחנית של אויבינו שנחשפת כאן, רק לאמת העמוקה שהמחבל הזה מגלה לנו, מזכיר לנו: "הרגתי עשרה יהודים", הוא אומר למשפחתו, שוב ושוב. לא ימנים ולא שמאלנים ולא אשכנזים ולא ספרדים. הוא לא בדק את הפתק שהם שמו בקלפי. לא אכפת לו אם זו חילונית מקיבוץ בארי, חרד"לניק מזוקן מכרם שלום או חרדי ישיש מאופקים. "הרגתי עשרה יהודים".
בפרשת השבוע, "לך לך", אברהם אבינו מופיע לראשונה על בימת ההיסטוריה. היהודי הראשון, וגם הראשון שמגיע לארץ ישראל, ומקבל הבטחה שבניו יהיו לעם שיש לו תפקיד עצום בעולם הזה.
המסע שלו הוא המסע המשותף שלנו, שממשיך עד היום. לפעמים דווקא האויבים מזכירים לנו שהתבלבלנו בדרך, מזכירים לנו את האמת הפשוטה הזו, מזכירים לנו מי אנחנו ומה בכלל הסיפור".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
"איראן היא הבריון של המזרח התיכון": תגובה אמריקנית חריפה בדרך?
החזית הבינלאומית מתהדקת: 22 מדינות בהצהרה נגד איראן
"הכרזה היסטורית על ערכה העליון של התורה": חוק יסוד לימוד תורה אושר בקריאה טרומית
אזהרה רשמית: השבוע עוצמת קרינת השמש בשיאה
המסמך האבוד שנחשף במרתפי מוסקבה: כתב היד הנדיר של הרשב"ם התגלה
"ליהודים הייתה אורה": ביום הסמלי ביותר במגילה, איראן מדווחת על הפסקת האש
בעוד הדיפלומטיה בלחץ: צה"ל משמיד מערכות הגנה איראניות
"הוא לא קובע, אני קובע": טראמפ דורש מנתניהו הפסקת אש מיידית עם איראן
שורדת השואה שחוגגת 100: "מודה לקב"ה על כל השנים"
מקסים הרקין חושף: החלטתי "להתאסלם" בשבי
הטרור ממשיך להרים ראש: פיגוע ירי בשומרון וחיילים פצועים בלבנון
"נביא בעיר": מכירת המחלה לגוי והוספת השם חזקיהו לרפואת הרב דב הכהן קוק
הגנה מוחלטת לקטינים: הרב דוד יוסף קובע רף חדש בטיפול בסכסוכי גירושין וניכור הורי
נעל הפוכה ומטאטא בחופה: הראשון לציון מסביר האם יש אמת באמונות הטפלות
האסטרטגיה החדשה של חיזבאללה: צמרת צה"ל על הכוונת
- © כל הזכויות שמורות
