דברו איתנו
שבועות

מתכון שלא תפסיקו לזלול: בלינצ'ס גבינה וצימוקים

נכון, עוגת גבינה תעטר לכם את שולחם החג, אבל צריך קצת לגוון לפעמים. נסו את המתכון לבלינצ'ס גבינה וצימוקים


26/05/25 | כ"ח אייר התשפ"ה
מתכון שלא תפסיקו לזלול: בלינצ'ס גבינה וצימוקים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור הבלילה:

כוס קמח, כף  סוכר, 2 ביצים, כוס חלב, כפית תמצית וניל, רבע כפית מלח, 30 גרם חמאה מומסת

עבור המלית:

500 גרם גבינה לבנה, 100 גרם צימוקים, חצי כוס סוכר, קינמון

 

איך מכינים את המתכון?

1. את כל החומרים של המלית נערבב יחד עד שנוצרת תערובת אחידה.

2. נעטוף את התערובת בניילון נצמד ונכניס למקרר לקירור של חצי שעה לפחות.

3. נעבור להכין את הבלילה: נערבב יחד את החמאה, החלב, הביצים, הסוכר ותמצית הוניל.

4. כעת נוסיף גם את הקמח והמלח ונערבב לתערובת חלקה ואחידה.

5. נחתם מעט שמן במחבת ונשפוך את חלק הבלילה פנימה עד שהיא מכסה את כל המחבת.

6. מנטגנים מספר דקות, ואז הופכים את הבלילהומטגנים.

7. נוציא את הבלילה המטוגנת המוכנה, וכך נעשה עם כל שאר הבלילה הנותרת. נקרר את הבלילה.

8. כעת, נכניס פבלינצ'ס את המלית, ונותיר מעט שוליים ללא מלית. נגלגל את הבלינצ'ס ונשים במקרר.

 

בתיאבון!

 

 

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

עוד מאמרי תוכן בנושא שבועות
X
  • © כל הזכויות שמורות