הרב הראשי בכנס בינלאומי: "אנו עם שרוצה ומחפש שלום, אך מי שמנסה להרוג אותנו - אנחנו נעמוד בכל כוחנו נגדו"
"מחבלים מעזה נכנסו לארץ ישראל כדי לרצוח ולכלות אותנו, גברים, נשים וילדים. לא רק לרצוח אלא להתעלל. הם רצחו את ההורים, והכניסו את התינוקות לכלוב"

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>
cבית החולים הציבורי אסותא אשדוד נערך אירוע מיוחד בו השתתפה שורדת השבי אמילי דמארי.
"אחרי 471 יום בשבי חמאס, אחרי אינסוף מעברים בין מנהרות טרור, בתים נטושים וכלובים - דברים שאי אפשר לתאר, אני שמחה להיות פה, אבל הלב עדיין לא שלם", סיפרה.
"שני חברים טובים שלי, גלי וזיו ברמן, עדיין בשבי חמאס. גלי בא להיות איתי בבוקר השבעה באוקטובר, וכשהתחילו מטחי הטילים ישר התקשרתי אליו שיבוא להיות איתי. הוא בא בלי לחשוב פעמיים, רק כדי שאהיה יותר רגועה".
עוד סיפרה לגבי היד שלה שנכרתה ממנה אצבע:
"מהשבוע הראשון שלי בשבי ידעתי שישר אראה למשפחה שלי מה הם עשו לי. זה הפך לסמל. חזרתי מהשבי מחויכת כי ידעתי שאויבנו צופים בנו. היה חשוב לי לשדר חיוך שמראה על אומץ וחירות. הם לא ישברו אותנו. גם אם לקחו לנו את היכולת לאכול, לשתות, לראות קרן שמש - את החירות הפנימית שלי הם לא יכלו לקחת. בסוף, בחרתי בחיים".
כמו כן, בקונגרס הבינלאומי למנהיגי דתות שנערך בקזחסטן, נאם הרב קלמן מאיר בר, הרב הראשי, ואמר כך:
"המלחמה הזו איננה מלחמת דת כלל ועיקר. היהדות איננה נגד אף דת. אנחנו ביהדות מכבדים את כל הדתות.
"מחבלים מעזה נכנסו לארץ ישראל כדי לרצוח ולכלות אותנו, גברים, נשים וילדים. לא רק לרצוח אלא להתעלל. הם רצחו את ההורים, והכניסו את התינוקות לכלוב ללא אפשרות אוכל ושתייה כדי שימותו ברעב ובצמא.
"ראיתי במו עיניי את הדברים הנוראים שעשו המחבלים מתוך סאדיזם אמיתי דווקא לאותם תושבים ישראלים שהיו מיטיבים איתם, מסייעים להם, לוקחים אותם לבתי חולים בישראל. דווקא אותם הם רצחו, הם עינו".
"אנו עם שרוצה ומחפש שלום, אך מי שמנסה להרוג אותנו - אנחנו נעמוד בכל כוחנו נגדו כדי להגן על עצמנו בכל צורה שהיא".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
"אות קלון על בלגיה": הרב הראשי במתקפה חריפה בעקבות העמדת מוהלים לדין
אבל בעולם התורה: נפטר הגאון רבי רחמים אליהו מאזוז זצ"ל – "הגאון הפוסק" של ישיבת 'כסא רחמים'
מצור על בית כנסת במנהטן: עימותים אלימים, שוטר פצוע וקריאות אנטישמיות בלב ניו יורק
"שחור מבפנים בתוך גן עדן": רומי גונן משתפת בהתמודדות המורכבת לאחר השבי
אבנים עם לב אדם: אבן במשקל 5 טונות הוחזרה לכותל
סודות הטהרה מימי בית שני: המקווה הענק נחשף לציבור
הסלמה בצפון: 12 חיילים נפצעו, חשש לשימוש ראשון בטכנולוגיית סיב אופטי בישראל
בצל המתיחות עם איראן: הילולת הרשב"י במירון תוגבל ל-1,500 משתתפים בלבד
טרגדיה שהפכה לתקווה: אביה של נסיה כראדי הי"ד מספר על הנס, התפילות וגל ההתחזקות בעקבות לכתה
נס מרגש: הילדה מערד שנפצעה אנושות מטיל איראני שבה לביתה לאחר אשפוז ממושך
הרב יצחק יוסף: יירוט הטילים בזכות בחורי הישיבות
מדאיג: תקרית אנטישמית חמורה בבלגיה
שורד השבי אלי שרעבי: "16 חודשים חלמתי על הקידוש"
"אני עוסק בחזרה בתשובה ארבעים שנה, והיא עשתה את זה בכמה שבועות": נסיה כראדי הי"ד הלכה לעולמה
נמצאו ללא רוח חיים שני האחים שטבעו: "מבקשים מריבונו של עולם - תן לנו נחמה כפליים"
- © כל הזכויות שמורות
