צה"ל ושב"כ פועלים מול תשתיות הטרור של חמאס בעזה
כוחות הביטחון פעלו להשמדת אמצעי לחימה שחמאס מנסה לשקם

כוחות הביטחון פעלו להשמדת אמצעי לחימה שחמאס מנסה לשקם
כוחות צה"ל ושב"כ תקפו והשמידו בימים האחרונים חמישה מחסני אמצעי לחימה ואתר שיגור, במספר מוקדים ברחבי רצועת עזה. לפי ההודעה הרשמית, במחסנים אוחסנו רקטות, כלי נשק, מטענים, רימונים וציוד לחימה נוסף. על פי הדיווח, חלק מהמחסנים הוקמו בתוך מבנים אזרחיים ברצועה, וכעת מזוהים גם ניסיונות של חמאס לשקם מחדש את יכולת ייצור הנשק שלו.
כשאנחנו קוראים על חיילי צה"ל ואנשי שב"כ שיוצאים לפעול בשטח, יש בנו רצון אחד פשוט – להתפלל. אנחנו לא כתבים ולא אנשי צבא, ואין לנו כלים להעריך מה יקרה בהמשך, ואנחנו גם לא רוצים לנחש. מה שיש לנו זו הזכות לפנות אל הקב"ה, ולבקש שמירה על כל מי שיוצא בימים אלה לשמור עלינו – חיילי צה"ל, אנשי השב"כ, וכל מי שעוסק בביטחון עם ישראל בשקט ומתוך שליחות. זו לא שאלה של דעה או של הערכה מקצועית – זו פנייה פשוטה של לב אל מי שבאמת שומר עלינו.
המסורת מלווה אותנו בדיוק ברגעים כאלה. פרק כ בתהילים נאמר לאורך הדורות במיוחד עבור יוצאים למערכה, ובו בקשה פשוטה וישנה: שה' יענה ביום צרה, ויהיה משגב וסעד לכל מי שזקוק לו. אין בפרק הזה תחזית ואין בו הבטחה למה שיקרה מחר – יש בו רק פנייה של אדם שמבקש שמירה, ואנחנו בוחרים לצרף את הקול שלנו אליה, כשם שדורות שלמים לפנינו עשו בדיוק את אותו הדבר.
רבים מאיתנו מרגישים לפעמים שאין מה לעשות מרחוק, מלבד לעקוב אחרי החדשות. אבל התפילה היא בדיוק הדבר שאפשר לעשות מכל מקום – בבית, בעבודה, בדרך. גם מי שרחוק מהאירועים בפועל יכול לקחת בהם חלק פשוט ואמיתי בדרך הזאת. כל פרק תהילים שנאמר בכוונה מצטרף לתפילה של עם שלם, ואנחנו מאמינים שהוא לא הולך לאיבוד.
יַעַנְךָ ה' בְּיוֹם צָרָה, יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ, וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ.
אתם מוזמנים לומר איתנו הערב את פרק כ בתהילים, לשלוח שם של חייל או איש ביטחון שקרוב לליבכם כדי שנתפלל עבורו, ולשתף את הכתבה כדי שעוד אנשים יצטרפו לתפילה לשלום חיילי צה"ל ואנשי השב"כ.
עוד לא מחוברים לכל הפלטפורמות שלנו? הצטרפו אלינו בלחיצה כאן >>>
השב"כ חשף תוכנית לפיגוע בבאר שבע
צילומי לוויין חושפים פעילות מחודשת באתר גרעין באיראן
שלוש שנים לטבח: עם ישראל מתאבל ומתחזק בתפילה
נער בטיסת פליי דובאי: "התחלתי לדבר עם אלוהים"
בית כנסת עתיק בבודפשט נחנך מחדש מאה שנה אחרי שנבנה
עומר שם טוב, ששהה 505 ימים בשבי בעזה: "לא היה ייאוש לרגע"
מנהרה אותרה ונאטמה סמוך למכשול התפר באזור ירושלים
צה"ל בתרגיל פתע לקראת החגים – ומתפללים לשלום החיילים
חמישים אלף איש עצרו הלילה ליד הכותל - מה הם באמת ביקשו?
שורד אושוויץ בן 98 פונה לסטודנטים היהודים: אתם לא לבד
תקיפות הדדיות בין ארה"ב לאיראן במזרח התיכון
ארה"ב מנחה לתגבור אבטחה בבתי כנסת ברחבי העולם לקראת חגי תשרי
צה"ל ושב"כ פועלים מול תשתיות הטרור של חמאס בעזה
מתפללים לשלום הלוחמים השומרים על גבול הצפון
חשד לפיגוע בבקעה: גבר נפצע בדקירה, מרדף אחר התוקף
- © כל הזכויות שמורות
