לקרוא ולדמוע: ''שלחתי לך תמונה, ואין תשובה...''
ירין ילדה השבוע את בנה הבכור כשבעלה לוחם בעזה ולא יודע על לידת בנו. זה מה ששיתפה ירין בפוסט שכתבה

ירין שני הפכה השבוע לאם, כשילדה את בנה הבכור במרכז הרפואי רמב"ם. הלידה הייתה רגילה, אך הנסיבות היו חריגות: בעלה של ירין, שנלחם ברצועת עזה, לא ידע על כך. רק למחרת, בשיחת טלפון, הוא קיבל את הבשורה המרגשת.
וכך כתבה ירין בפוסט שפרסמה ברשת:
"שמעתי בכי של התרגשות לפני שבכלל הצלחת להוציא מילה מהפה, בשום חלום הכי משוגע לא דמיינתי שאת בננו הבכור אלד כשאתה נשלחת למלחמה, ואפילו לא יודע. אני כאן עם האוצר שלנו בידיים, ואתה שם, נלחם למען עתידו, למען העתיד של כולנו, ואני מנסה בכל דרך אפשרית להעביר לך את הבשורה המרגשת בחיינו. שולחת לך תמונה: 'בוטן שלנו כאן. אין תשובה'".
"רק בוקר למחרת קיבלתי שיחה לא מזוהה", סיפרה ירין. "הבטחת לי שתנסה לעשות הכול כדי לצאת, וברקע צרורות לא נגמרות של יריות, כמו בסרט, מלוות אותי כל השיחה וכל שניה אחריה. אלוהים אדירים, תשמור לי עליו, תשמור על כולם, זה כל מה שאני מבקשת".
"האחיות קראו לי גיבורה", כותבת ירין. "אז נכון, בעלי, גיבור ישראל, לא החזיק לי את היד בלידה. אבל יש אישה אחת שילדה בשבי. לא אני הגיבורה". לבנה הבכור כתבה: "ברוך הבא לעולם אוצר שלנו, ילד של מלחמה. הלוואי שיכולתי לאחל לך שכשתגדל לא יהיה יותר צבא. הלוואי שכל החטופים והחיילים שלנו ישובו הביתה לשלום במהרה. הלוואי שנביא ילדים לעולם טוב יותר. הלוואי".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
זו הדרך היהודית להסתכל על המהומות באיראן
אמרו כעת תהילים לרפואה על הפצוע מהפיגוע באוסטרליה שנמצא במצב קשה
שליחי חב"ד בקטמנדו נאלצים לעזוב: "לא רוצים שהמקום יהיה בית ליהודים"
נס גלוי: הילד בלע מספריים שלמות והן יצאו מגופו באופן טבעי
קראו כעת תהילים לרפואת הרב דוד בצרי
המפורסמים הבינלאומיים מגיבים לפיגוע: "אדליק את נר חנוכה שלי הלילה לכבודם"
הרב הראשי לישראל על הפיגוע: "מלחמה של בני חושך נגד בני אור"
מצמרר: מכתב שכתב הרב שנרצח בפיגוע לראש ממשלת אוסטרליה - "יש לך הזדמנות לעמוד לצד האמת והצדק"
שורד השבי בהדלקת נרות בכותל: "היום, בחג של הלל והודיה, אני סוגר מעגל"
האם יש לשמוח שעזה מוצפת? הרב שמואל אליהו עונה
פיגוע ירי באוסטרליה: "היו יריות ופשוט נשכבנו על הדשא"
פוחדים מהסופה? לרב שמואל אליהו יש מה להגיד לכם
הראשון לציון: "מה נשאר לנו מהרשב"א? רק תורה"
שורד השבי שפרצו לרכבו: "תודה רבה לבורא עולם שבזה אני צריך להתעסק"
השורדים שהיו יחד בשבי: "כל מה שמקבלים, מחלקים לשניים"
- © כל הזכויות שמורות
