החייל שנפל במכתב מצמרר: "הייתי עושה את אותו דבר אם הייתי יכול לבחור שוב"
"אתם בוודאות בכאב רב. אבל אתם תתגברו על זה. אני מאוד הייתי רוצה בזה. זה הדבר העיקרי שאני רוצה. לשניכם יש הרבה אנשים קרובים שיתמכו בכם. בבקשה תמצאו בכל זה משהו חיובי"

יוסף גיטרץ הי"ד לחם במילואים בעזה ולצער הלב נפל בקרבות. הוא היה לוחם שריון בגדוד 7029 בעוצבת "ראם" (179).
מכתב מוצפן שהשאיר להוריו למקרה ולא יחזור מהקרב, נחשף לאחרונה.
זהו תוכן המכתב המרגש:
"אימא ואבא היקרים, אני מאוד אוהב אתכם. הכול כמו שאמור להיות. אני בעצמי בחרתי בזה. אני חייתי חיים טובים ומעניינים, יחד עם זאת אני מעולם לא פחדתי מהמוות. אני הייתי יכול לא ללכת לכאן ולהסתתר. אבל זה היה מתנגד לכל מה שאני מאמין ומעריך ובמי שאני מחשיב את עצמי.
"לכן לא הייתה לי ברירה, והייתי עושה את אותו דבר אם הייתי יכול לבחור שוב. אני עשיתי את הבחירה הזאת בעצמי והלכתי איתה עד הסוף. אני נפלתי בכבוד למען עמי. אין לי חרטות. אני מאוד אוהב אתכם וגאה שאתם ההורים שלי. אתם נתתם לי המון. היו לי חיים מאוד מעניינים, עשירים, מאושרים, ייחודיים. המוות שלי רק מדגיש זאת.
"אתם בוודאות בכאב רב. אבל אתם תתגברו על זה. אני מאוד הייתי רוצה בזה. זה הדבר העיקרי שאני רוצה. לשניכם יש הרבה אנשים קרובים שיתמכו בכם. בבקשה תמצאו בכל זה משהו חיובי. תהיו עם הנכדים. תעזרו לישראל. אני בסדר".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
שורד השבי בסיפור מטלטל על השגחה פרטית: "נשארתי כשאני נראה כמו יהודי, לא עזתי"
המהפכה באיראן והקשר שלה לגאולה
החטוף לשעבר שסרג כיפות בשבי
זו התפילה המיוחדת שחיבר הרב שמואל אליהו להפלת המשטר באיראן
זו הדרך היהודית להסתכל על המהומות באיראן
אמרו כעת תהילים לרפואה על הפצוע מהפיגוע באוסטרליה שנמצא במצב קשה
שליחי חב"ד בקטמנדו נאלצים לעזוב: "לא רוצים שהמקום יהיה בית ליהודים"
נס גלוי: הילד בלע מספריים שלמות והן יצאו מגופו באופן טבעי
קראו כעת תהילים לרפואת הרב דוד בצרי
המפורסמים הבינלאומיים מגיבים לפיגוע: "אדליק את נר חנוכה שלי הלילה לכבודם"
הרב הראשי לישראל על הפיגוע: "מלחמה של בני חושך נגד בני אור"
מצמרר: מכתב שכתב הרב שנרצח בפיגוע לראש ממשלת אוסטרליה - "יש לך הזדמנות לעמוד לצד האמת והצדק"
שורד השבי בהדלקת נרות בכותל: "היום, בחג של הלל והודיה, אני סוגר מעגל"
האם יש לשמוח שעזה מוצפת? הרב שמואל אליהו עונה
פיגוע ירי באוסטרליה: "היו יריות ופשוט נשכבנו על הדשא"
- © כל הזכויות שמורות
