"להוציא ספר תורה על שם הוריי": זכתה בלוטו וזה מה שתעשה בכסף
"במשך הזמן השתעשעתי עם עצמי במחשבות מה הייתי עושה אילו הייתי זוכה. דבר אחד בטוח, יש לי חלום שנדרתי לעצמי, שאם אזכה בפרס, ולא חשוב מה יהיה הסכום, אדאג לרשום ספר תורה על שם הוריי"

מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב16 מליון שקלים בהגרלת לוטו?
לפני כשבועיים אישה באזור ה-70 לחייה זכתה בסכום האגדי וסיפרה בהתרגשות:
אחת לשבועיים אני שולחת באופן קבוע טופס דאבל לוטו רב הגרלתי מלא של 10 טבלאות, המשתתף באופן רציף ב־4 הגרלות. אני נוהגת לסמן ידנית את ארבע הטבלאות הראשונות עם מספרים קבועים שמלווים אותי המון זמן. למספרים הספציפיים האלה אין משמעות מיוחדת עבורי. אין סיבה מיוחדת מדוע בחרתי להישאר עם אותם מספרים. אני מניחה, שמה שצריך לקרות קורה".
מה שצריך לקרות קורה - והיא זכתה בפרס הראשון!
"הטופס השתתף ב־4 הגרלות, ויום למחרת ההגרלה האחרונה, במסגרת סידורים שונים, עברתי ליד דוכן מפעל הפיס, על מנת לבדוק ולשלוח בשנית את הטופס. הייתי מאוד מופתעת לגלות שזכיתי. הטופס היה אצלי בתיק יותר משבוע ולא היה לי שמץ של מושג על כך".
ומה היא תעשה בסכום העצום?
"במשך הזמן השתעשעתי עם עצמי במחשבות מה הייתי עושה אילו הייתי זוכה. דבר אחד בטוח, יש לי חלום שנדרתי לעצמי, שאם אזכה בפרס, ולא חשוב מה יהיה הסכום, אדאג לרשום ספר תורה על שם הוריי".
בסוף, היא מתכננת גם כמה שידרוגים:
"הייתי ממש רוצה לשדרג את מקום מגוריי הנוכחיים. עכשיו תהיה לי אפשרות להגשים חלום ישן, בית עם גינה. משהו שאני רוצה הרבה שנים ותמיד השתעשעתי בבדיקה של מחירי בתים למרות שידעתי שאין לי אפשרות כזו. אפשר להגיד שאני די מעודכנת כמה יעלה לי לשדרג את הנכס שלי, הרבה לפני שידעתי שאוכל להגשים משאלת לב זו. התקופה הזו שלפני החג מסמלת אביב ופריחה והתחדשות ואני מרגישה שאני פותחת פרק חדש ומרגש בחיי, עם הגשמת החלומות שהיו לי".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
אנטישמיות בעולם: "רצח עם סכין, הפעם זה הסתיים בנס"
משרד החינוך לגבי דוכני התפילין: "הנחת תפילין היא חלק בלתי נפרד"
מה אמר חוקר עשרת השבטים הנעלמים לינוקא?
המוהל שנפטר באמצע ברית המילה: "הוא היה זורח וקורן"
הכבאי האמיץ: "ניגשתי מיד אל ארון הקודש"
הצתת בית הכנסת בירושלים: "מזכיר ימים אפלים בהיסטוריה היהודית"
אורי מגידיש משחזרת: "אני צועקת בעברית, אני לא יודעת למה, אבל הרגשתי שזה חילוץ"
אולי מצאתם את התפילין של דניאל יהודה ז"ל?
הרב זילברשטיין: "ברור כשמש שאנו לפני ביאת המשיח"
התלמידים שנלחמים על היהדות בבית ספרם: "זכותי להניח תפילין"
שורד השבי בעדות קשה: "החליטו להכות אותי עם מוט ברזל"
שורדת השבי: "הייתי לבד, במנוסה מתמדת, בפחד מוות"
בעלה של צאלה גז הי"ד: "שאלתי שוב ושוב אם הם בטוחים שהיא מתה וכל פעם ענו לי כן"
שורד השבי מעיד: "שנה של גיהנום"
שורדת השבי בעדות כואבת: "אני יהודייה גאה ששרדה לבדה את השבי הנורא"
- © כל הזכויות שמורות