"להוציא ספר תורה על שם הוריי": זכתה בלוטו וזה מה שתעשה בכסף
"במשך הזמן השתעשעתי עם עצמי במחשבות מה הייתי עושה אילו הייתי זוכה. דבר אחד בטוח, יש לי חלום שנדרתי לעצמי, שאם אזכה בפרס, ולא חשוב מה יהיה הסכום, אדאג לרשום ספר תורה על שם הוריי"

מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב16 מליון שקלים בהגרלת לוטו?
לפני כשבועיים אישה באזור ה-70 לחייה זכתה בסכום האגדי וסיפרה בהתרגשות:
אחת לשבועיים אני שולחת באופן קבוע טופס דאבל לוטו רב הגרלתי מלא של 10 טבלאות, המשתתף באופן רציף ב־4 הגרלות. אני נוהגת לסמן ידנית את ארבע הטבלאות הראשונות עם מספרים קבועים שמלווים אותי המון זמן. למספרים הספציפיים האלה אין משמעות מיוחדת עבורי. אין סיבה מיוחדת מדוע בחרתי להישאר עם אותם מספרים. אני מניחה, שמה שצריך לקרות קורה".
מה שצריך לקרות קורה - והיא זכתה בפרס הראשון!
"הטופס השתתף ב־4 הגרלות, ויום למחרת ההגרלה האחרונה, במסגרת סידורים שונים, עברתי ליד דוכן מפעל הפיס, על מנת לבדוק ולשלוח בשנית את הטופס. הייתי מאוד מופתעת לגלות שזכיתי. הטופס היה אצלי בתיק יותר משבוע ולא היה לי שמץ של מושג על כך".
ומה היא תעשה בסכום העצום?
"במשך הזמן השתעשעתי עם עצמי במחשבות מה הייתי עושה אילו הייתי זוכה. דבר אחד בטוח, יש לי חלום שנדרתי לעצמי, שאם אזכה בפרס, ולא חשוב מה יהיה הסכום, אדאג לרשום ספר תורה על שם הוריי".
בסוף, היא מתכננת גם כמה שידרוגים:
"הייתי ממש רוצה לשדרג את מקום מגוריי הנוכחיים. עכשיו תהיה לי אפשרות להגשים חלום ישן, בית עם גינה. משהו שאני רוצה הרבה שנים ותמיד השתעשעתי בבדיקה של מחירי בתים למרות שידעתי שאין לי אפשרות כזו. אפשר להגיד שאני די מעודכנת כמה יעלה לי לשדרג את הנכס שלי, הרבה לפני שידעתי שאוכל להגשים משאלת לב זו. התקופה הזו שלפני החג מסמלת אביב ופריחה והתחדשות ואני מרגישה שאני פותחת פרק חדש ומרגש בחיי, עם הגשמת החלומות שהיו לי".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
שורד השבי משחזר את התקופה הקשה: "אני חוזר לחיים"
שוקדי השבי משתקמים לאט: "מהגיהינום למקום הכי טוב שיש"
הוריו של שורד השבי שחזר: "התחושה הייתה כמו תחיית המתים ממש"
שורדי השבי משתפים: "דרשתי מהשובים לקבל תפילין, סידור ותנ"ך"
אם החטוף בשיחה עם המחבל: 'הבן שלי תמיד בידיים של בורא עולם - וגם אתה בידיים של בורא עולם"
שורדי השואה לשורדי שבי חמאס: "ברגע שבו שוחררתם - נולדתם מחדש"
שורד השבי לרב הירש: "שנתיים האלה גרמו לי להבין שאני צריך להתחזק"
זו התפילה הקצרה שתוסיפו עבור החזרת החללים החטופים
אמו של החטוף במסר: "עם ישראל לא יכול להיות משועבד, פשוט לא יכול להיות עבד"
השיחה המרגשת של הינוקא עם החטוף ששוחרר
אשת התקשורת: "החטופים מזכירים לנו מי אנחנו באמת"
הרב יצחק יוסף: זהו סכום פדיון כפרות השנה
כיצד הגיב הגאון הינוקא כשקראו לו המלך המשיח?
"קשה להאמין שלפני שנה עוד לא הייתי אדם חופשי": שורדי השבי ומשחותיהם ברגעי תפילה
הרב הראשי בכנס בינלאומי: "אנו עם שרוצה ומחפש שלום, אך מי שמנסה להרוג אותנו - אנחנו נעמוד בכל כוחנו נגדו"
- © כל הזכויות שמורות
