אתם בטוחים שאתם מפרידים נכון בין בשר לחלב?
אתם בטוחים שאתם מפרידים נכון בין בשר לחלב? יש כמה טעויות קריטיות שאתם לא בטוח מודעים אליהם. צפו

הרבה אנשים בטוחים שהם יודעים – יש סט כלים לבשר, סט לכלים לחלב, סירים נפרדים – הכול לפי ההלכה.
אבל אז מגיעים הדברים הקטנים, ושם בדיוק נופלים.
למשל – הכנתם פסטה חלבית, סיננתם אותה במסננת חלבית.
אחרי שעתיים – מבשלים בשר, אבל בטעות השתמשתם באותה מסננת בלי לשים לב.
מכירים את זה?
או הכי קלאסי – שטיפת כלים.
אתם עם הידיים בכיור, מים חמים, שאריות של כלים חלביים...
ואז מישהו מניח סכין בשרית בתוך הכיור.
ברגע – זה הופך לבלגן הלכתי.
גם אחסון במקרר –
יש משפחות ששמות גבינה מעל קופסה של עוף –
בלי לשים לב שזה נוזל או מטפטף.
הקטעים האלה – נראים קטנים, אבל בהלכה הם ממש גדולים. ?
וגם אני נפלתי שם.
חשבתי שאני מקפיד על הכול – ואז הבנתי שטעיתי.
מה עושים?
✔ להיות מודעים – זו חצי הדרך.
✔ לשים לב לפרטים – כי שם נמצא ההבדל.
✔ לסמן בצורה ברורה – אפילו מדבקות פשוטות יכולות למנוע בלבול.
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
אתם בטוחים שאתם מפרידים נכון בין בשר לחלב?
"ביקורת פתע לבעל העסק": משגיחי הכשרות מספרים על עבודתם
הלכות כשרות: מדריך למטבח כשר בבית
אכילת פת גויים
צליית בשר - דיני הצלייה
מליחת בשר - הלכות מליחה
הלכות דם וביצים
בשר שהונח במקום ללא שימת עין עליו - מה דינו
קצת מהלכות שחיטה וטרפות
השחיטה היהודית - חסד עם הבהמה
בדיקת מאכלים מחשש תולעים
איסורי מאכלים - מה אסור ומה מותר באכילה?
הלכות הכשרת כלים
חלב ובשר - דיני סכינים
תערובות בכלי בשר וכלי חלב
- © כל הזכויות שמורות
