"קרעו את השמיים"- הכלה הטריה בפניה נרגשת לעם ישראל
רעייתו הטריה של איתי, החתן הטרי שנפל מגובה רב במהלך הריקודים בחתונה, מתחננת לעם ישראל: "אל תפסיקו להתפלל"

מצבו של איתי בן ה- 34, החתן שביום חתונתו נפל מפלטת שולחן בעיצומם של ריקודי השמחה בחתונתו, מוסיף להיות קשה, והוא זקוק לרחמי שמיים מרובים.
רעייתו הטריה פונה לעם ישראל בבקשה להמשיך להתפלל לרפואת בעלה. היא הודתה לצוות הרפואי שעושה ככל שביכלתו לרפואת בעלה והוסיפה: "אני מעריכה את עם ישראל על התמיכה והכוח שאתם שולחים, התפילות שלכם נותנות לנו הרבה כח.
"אני מאמינה שאיתי יתאושש מהפציעה, הוא עבר הליך רפואי שעשוי לזרז את החלמתו. בינתיים אנחנו מאמינים שהתפילות של עם ישראל יעמידו את איתי על הרגליים. כל מי שיכול להוסיף מעשה טוב לזכותו כדי שהקב"ה ירחם עלינו ונזכה להקים יחד את הבית שעליו חלמנו".
הציבור נקרא להתחנן ולהעתיר בתפילה לרפואת איתי בן אהובה, בתוך כל שאר חולי עמו ישראל.
(א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה. (ב) אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי. (ג) אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד. (ד) כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא. (ה) קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי. (ו) נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר. (ז) יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת. (ח) וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו.
החתן נפל מגובה רב בעיצומה של החתונה (כאן חדשות):
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
"שחור מבפנים בתוך גן עדן": רומי גונן משתפת בהתמודדות המורכבת לאחר השבי
אבנים עם לב אדם: אבן במשקל 5 טונות הוחזרה לכותל
סודות הטהרה מימי בית שני: המקווה הענק נחשף לציבור
הסלמה בצפון: 12 חיילים נפצעו, חשש לשימוש ראשון בטכנולוגיית סיב אופטי בישראל
בצל המתיחות עם איראן: הילולת הרשב"י במירון תוגבל ל-1,500 משתתפים בלבד
טרגדיה שהפכה לתקווה: אביה של נסיה כראדי הי"ד מספר על הנס, התפילות וגל ההתחזקות בעקבות לכתה
נס מרגש: הילדה מערד שנפצעה אנושות מטיל איראני שבה לביתה לאחר אשפוז ממושך
הרב יצחק יוסף: יירוט הטילים בזכות בחורי הישיבות
מדאיג: תקרית אנטישמית חמורה בבלגיה
שורד השבי אלי שרעבי: "16 חודשים חלמתי על הקידוש"
"אני עוסק בחזרה בתשובה ארבעים שנה, והיא עשתה את זה בכמה שבועות": נסיה כראדי הי"ד הלכה לעולמה
נמצאו ללא רוח חיים שני האחים שטבעו: "מבקשים מריבונו של עולם - תן לנו נחמה כפליים"
מצילים את המצב: כך תהפכו את השהות במקלט לחוויה מגבשת עם הילדים
פיקוח נפש: אמרו כעת תהילים למציאתו של הבחור שטבע
הפסקת אש אבל אתם עוד בסטרס? זו הדרך לעיבוד רגשי נכון
- © כל הזכויות שמורות
