מרגש: מה מבקש מאיתנו התינוק שנשבה?
"בואו בשבילי. בשביל משפחות החטופים, בואו בשביל הנופלים והפצועים, היתומים והאלמנות. בואו בשביל החיילים שנלחמים עלינו, ומבקשים מכולנו להיות ראויים לגבורתם. בואו ביחד להכיר, לחזק, ולחבק ולזעוק"

"אני תינוק 'שנשבה'. לא נולדתי דתי, נולדתי בקיבוץ חילוני. לא גדלתי לתורה - בחרתי בה. בה ובכם - העולם הדתי שמסביבה".
את הדברים המרגשים האלה כתב בפוסט איתי דקל חן.
לדקל חן יש אם ואח שנמצאים בשבי החמאס, וכך הוא ממשיך ואומר:
"בשמחת תורה, עשיתי הקפות בבית הכנסת בזמן שבני הקיבוץ שלי נטבחו. שתיתי לחיים ולמדתי דף יומי, בזמן שאמי ואחי נחטפו לעזה.
"אנחנו במציאות בלתי אפשרית - כאב משפחתי עצום לצד דאגה לאומית בלתי מתפשרת. כמיהה נוראית לראות את יקירינו בבית, לצד דרישה פשוטה לנצחון מוחץ במלחמה. חבריי ושכניי נלחמים בגבורה, ולי נולדה אחיינית מתוקה שטרם פגשה את אביה, שגיא, שהגן בגופו על אימה, ומי יודע מתי יזכה לראותה".
דקל חן פונה כעת אלינו ומבקש:
"זה מורכב, ומבלבל, אבל אלו חיינו עכשיו. ודווקא בתוך המורכבות האין סופית הזו, אני קורא לכם - לציבור שלי. גם אם מי שמוביל את מטה החטופים לא בדיוק מדבר בשפתינו. אז מה??? להגיד ׳אחדות׳ זה קל. עכשיו הזמן להראות אותה, לשיר אותה ולהתפלל אותה.
"ברביעי הקרוב, ערב ראש חודש שבט, נשיל מעלינו לרגע את דעותינו וכעסנו. נשאיר בבית את הפוליטיקה, את התפקידים, הסטראוטיפים והזהויות, ונתאחד בתפילה ובשירה בכיכר החטופים. כן, דווקא בכיכר החטופים (עצוב, אבל זה כבר אפילו בוויז...). הרב שמואל אליהו יהיה שם, וגם עידן רייכל, ואהרן רזאל, והרב איתמר אלדר".
חשוב לו לציין:
"אל תחשבו ׳מה יגידו׳. אל תחששו ׳מה ייכתב עליכם מחר׳. אין שום דרישה להפסקת הלחימה, ואין שום עסקה על השולחן (בקושי יש שולחן...).
"בואו בשבילי. בשביל משפחות החטופים,
בואו בשביל הנופלים והפצועים, היתומים והאלמנות.
בואו בשביל החיילים שנלחמים עלינו, ומבקשים מכולנו להיות ראויים לגבורתם.
בואו ביחד להכיר, לחזק, ולחבק ולזעוק. בואו ביחד לנצח,
בואו להפגין אהבה".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
החיסול בדוחא: מי הוא העם הקטארי?
אביו של החטוף שמציין יום הולדת בשבי: "לא מבין איך אפשר לעמוד בדבר כזה בלי אמונה"
היהודי שחיסל את אחד המחבלים: "אם לא הייתי פועל כך, הייתי מתחרט כל החיים"
הרב יצחק זילברשטיין על הפיגוע: "אם היינו בוכים לה' ומתקרבים יותר, היינו מונעים את זה"
הרבנית ימימה מזרחי: "בִּזְכוּת הַמִּנְיָן הַקָּדוֹשׁ, סָלַחְתִּי כִּדְבָרֶיךָ"
קראו כעת תהילים לרפואה שלמה לפצועים מהפיגוע בירושלים!
חובת צפייה: לקראת הרחבת המבצע בעזה - מוקד תהילים ארצי בתפילה בעמוקה להצלחת חיילינו הי''ו
אל תפספסו: בעוד מספר שעות ליקוי לבנה מלא!
מרגש: הסגולה של הרב דב קוק שגרמה לבחור המבוגר להתחתן
שורד השבי: "מאז שהשתחררתי אני ממשיך בחיזוק הרוחני"
מרגש: נכד הרב הניח תפילין מהשואה
צפו: המפגש המרגש בין הרב משה הלל הירש לבין הורי החטוף
מרגש: התגלה מטבע מהתקופה של חורבן בית המקדש השני
אין מים באיראן? זו הסיבה
היהודים באוקראינה זועמים: "יום לאחר תשעה באב אנו חווים חורבן נוסף"
- © כל הזכויות שמורות