"השבת עשתה לי טוב": השחקנית שהחלה לשמור שבת
"האמונה חיזקה אותי וחיברה אותי, מצאתי בה הרבה ביטחון. אחרת אי אפשר לשרוד את זה. ואז החלטתי שאני מקבלת עליי את השבת"

בריאיון למגזין "מאקו" שיתפה וריגשה השחקנית מיכל ויצמן (שמכונה "מיכל הקטנה") על התחזקותה בשמירת השבת.
ויצמן נמצאת בתהליך התחזקות מרגש כבר כמה שנים ואת שמירת השבת החלה בחודשים האחרונים.
"אני מתפקדת הכי טוב במצבי לחץ", סיפרה, "האמונה חיזקה אותי וחיברה אותי, מצאתי בה הרבה ביטחון. אחרת אי אפשר לשרוד את זה. ואז החלטתי שאני מקבלת עליי את השבת. זה התחיל בעבור קארין, ומאז כבר שלושה חודשים שאני שומרת שבת.
"ההתנתקות הזו, להיות עם הילדים, עשתה לי טוב. באופן כללי מאז 7 באוקטובר אני רוצה להיות יותר עם הילדים. אני מרגישה שבאמת אי אפשר לדעת מה יהיה מחר".
מיכל הקטנה, היא כוכבת הילדים מיכל ויצמן, חשפה אמש (שלישי) בפוסט מרגש פרטים אודות לידת שתי בנותיה. בפוסט חשפה גם את הקשר ה"מיוחד", כהגדרתה, שיש לה עם בורא עולם.
בעבר נשאלה מדוע קראה לבנותיה בשמותיהן - נאיה ואלי, וענתה: "אלי - מתנת אל, נאיה - ביקשתי אותה מה'.
"שתיהן ילדות מקווה. התפללתי כל כך הרבה שנים שאצליח להביא ליולי שלי אחות, רציתי להגשים לה חלום שאני לא הצלחתי להגשים לעצמי (אני בת יחידה עם שלושה אחים).
"במקווה טבלתי והתפללתי חזק – ונכנסתי להריון. כשגיליתי שיש לי בת בבטן השמחה הייתה גדולה והרגשתי שבורא עולם איתי ושמע את תפילותיי. ילדתי את אלי שלי לידה טבעית רגילה ללא תפרים אחרי שעברתי ניתוח קיסרי חירום עם ריף וריי (לידת תאומים) והרופאים לא המליצו לעבור לידה טבעית. נס גלוי.
"אלי שלי הגיעה לעולם מתנה מאלוקים. ושוב הלכתי למקווה להודות וטבלתי והתפללתי, וביקשתי שאני רוצה עוד בת שאלי תגדל עם אחות", סיכמה ויצמן. "לא האמנתי. נכנסתי להיריון וגיליתי שיש לי בת, אחות ליולי ואלי. ממש ביקשתי אותה מבורא עולם וקיבלתי. אין מלבדו".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
כוכב הילדים מתקרב לדת: "יש לנו אחריות לדורות הבאים"
השחקן ההוליוודי: "זו הדרך שלי לדבר עם אלוקים"
כוכב הרשת מתרגש: "מאדם חילוני ואנטי דתי זכיתי לראות את האור"
השחקנים שמתחזקים: "כשקיבלתי עלי את המצווה, לא ידעתי עד כמה קשוח זה יהיה במקצוע שלנו"
השחקן בעקבות החזרת החטופים: "השנה יש לנו הזדמנות לתקן"
אמו של החטוף ז"ל: "עלינו לתת דוגמה אישית של אחדות"
הידוענית מודה בפה מלא: "אם אין לנו לומדי תורה שמתפללים לקב"ה אין לנו עם"
הזמר המפורסם: "עלינו להתחזק באמונת חכמים ועל ידי כך נזכה לישועה ולגאולה שלימה"
הידוענים משתפים על ההכנות ליום כיפור: "היום האהוב עלי בשנה"
מנחת החדשות: "הרגעים במהלך היום כשאני מתפללת, הם הרגעים שאני מתחברת לקדוש ברוך הוא וזוכה לאיפוס"
הזמר בציון הרבי מלובביץ': "העובדה שאנחנו עדיין כאן אומרת הרבה על העם שלנו"
הידוענים מתחזקים: "רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי"
המפורסמים שמתחזקים ביהדות: לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים"
כוכבת הרשת: "עם קידושין זה הופך לבית יהודי עם יסוד יציב וברכה מלמעלה"
הזמר שחזר בתשובה: "בזכות האמונה התמימה בחכמי ישראל עושה הקב"ה ניסים ונפלאות"
- © כל הזכויות שמורות
