המנחה שעבר ניתוח משתף: "ברגעים כאלה צריך למסור את זה לאלוקים"
"יש את המשפט הזה - 'שיוויתי ה' לנגדי תמיד'. הצלחתי להיות שם ברגע הזה בחיבור הזה של האמונה וזה בהחלט עזר לי"

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>
"האמת שלא הייתי כמה ימים באינסטגרם, אבל כן נכנסתי לראות את כל ההודעות שלכם והדאגות וההצעות, אז תודה רבה לכולם. ממש ממש ריגשתם אותי באכפתיות שלכם. אני בסדר. מתאושש, נח, עובד על עצמי בלנוח. זאת העבודה הכי קשה שהייתה לי בחיים".
כך שיתף את עוקביו הידוען והמנחה גיא זו ארץ לאחר שנאלץ לעבור ניתוח עקב פריצת דיסק חמורה.
"זאת פעם ראשונה שעברתי ניתוח וזה היה מאוד מאוד מלחיץ", הוא שיתף, "בכל זאת, ניתוח בגב זה לא דבר שקורה כל יום ותמיד יש הרבה חשש כשמדובר בגב. אני זוכר את הרגעים האחרונים לפני שהרדימו אותי, הייתי שם בתפילה אדירה. הודיתי קודם כל לאלוקים על המשפחה שלי, על יעלי ועל הילדים.
"ברגעים האלה צריך לוותר, לשחרר, צריך למסור את זה לאלוקים ולהאמין שיהיה בסדר. יש את המשפט הזה - 'שיוויתי ה' לנגדי תמיד'. הצלחתי להיות שם ברגע הזה בחיבור הזה של האמונה וזה בהחלט עזר לי".
זו ארץ מאד מחובר ליהדות ולאמונה. בראיון בעבר שנעשה עימו בחדשות 13, אמר:
"אני מאוד אוהב את התנ"ך, את התורה ואת היהדות. אני אוהב את החיבור שלי המיוחד, המסורתי הזה, את מה שעם השנים אספתי וסיגלתי לחיי. כשהנחתי את פרשת השבוע הייתי לומד. הייתי קורא לפני הצילומים את הפרשה, קורא פרשנויות ושואל את עצמי שאלות שעניינו אותי כדי שבהמשך אשאל את האורחים שלי".
בעבר סיפר בראיון ל"ידיעות אחרונות":
"אני מניח תפילין כבר המון שנים. זה מחזק אותי. קידוש אני מכיר מהבית. זה מה שההורים והסבים הנחילו לי. ביום שישי אני הולך עם הילדים לבית הכנסת, אנחנו שרים 'לכה דודי' ועוד כמה שירים... אני רואה את הפירות שזה מניב אצל הילדים. הם מחכים לזה. יש לכל אחד תפקיד - זה עם היין וזה עם החלות".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
המנחה שעבר ניתוח משתף: "ברגעים כאלה צריך למסור את זה לאלוקים"
הזמר מצהיר: "לחזור בתשובה זו אופציה עבורי"
כוכב הרשת שנגמל מההתמכרות: "האור של בורא עולם"
הזמר מתרגש: "גאה להניח תפילין בכל בוקר, ככה ילדים שלי יגדלו"
הזמר מתרגש עד דמעות: "זכיתי להכניס שני ספרי תורה לבית הכנסת שלי"
מי השחקן שמניח תפילין כבר 3 שנים?
לינוי אשרם על נטילת ידיים: "התחלתי להתחבר לאמונה שלי"
"אלוקים יקר, מה שלומך?": הליהוק המחודש לחייהם של השחקנים המפורסמים
רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן
נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון
אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"
"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה
מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה
"חייל של אלוקים": המתאבק והזמרים שמחברים בין זירה, במה ואמונה
"חצי אדם": אביב אלוש בפוסט ויראלי על אהבת חינם ושרשרת הדורות
- © כל הזכויות שמורות
