מצמרר: "לרגע לא חשבנו שתחזור בתור גופה"
"איתי היקר, במשך השהות המשותפת שלנו בשבי דימינו ביחד אלפי סיטואציות, איך אנחנו חוזרים ביחד לארץ, איך אנחנו נפגשים לקפה אחרי שהכל נגמר וצוחקים על הכל"

אתמול (רביעי) הותר לפרסום כי חולצה גופתו של החטוף איתי סבירסקי.
"במבצע של שב"כ בסיוע צה"ל, הובאה מרצועת עזה גופתו של החטוף איתי סבירסקי ז"ל לקבורה בישראל", נאמר בהודעה שנמסרה על ידי דובר צהל והשב"כ.
"צוות החטופים והנעדרים באגף כוח האדם, אשר אמון על ליווי משפחות החטופים, פעל יחד עם המכון לרפואה משפטית ומשטרת ישראל בתהליך הזיהוי. נציגי שב"כ וצה"ל מסרו היום הודעה למשפחה".
בנימין נתניהו, ראש הממשלה, אמר:
"במבצע מיוחד חולצה גופתו של החטוף איתי סבירסקי ז"ל, שנחטף בשבעה באוקטובר 2023 מקיבוץ בארי ונרצח בשבי על-ידי מחבלי החמאס בחודש ינואר 2024. הלב נקרע על האובדן הכבד של משפחת סבירסקי, שאיבדה גם את הוריו של איתי, אורית ורפי ז"ל, שנרצחו במתקפה הרצחנית של חמאס. נוסיף לפעול בנחישות וללא לאות להשבת כל חטופינו - החיים והחללים כאחד".
החטופה לשעבר, נועה ארגמני, שהתה בשבי יחד עם איתי. עם התקבלה הבשורה הקשה על מותו וחילוצו, כתבה:
"איתי היקר, במשך השהות המשותפת שלנו בשבי דימינו ביחד אלפי סיטואציות, איך אנחנו חוזרים ביחד לארץ, איך אנחנו נפגשים לקפה אחרי שהכל נגמר וצוחקים על הכל. לרגע לא חשבנו שככה תחזור חזרה לארץ, בתור גופה.
תודה לך על כל רגע בזמן המשותף שלנו ביחד, היית לי לחבר, היית לי לאח גדול בתוך המקום האפל הזה. לימדת אותי כל כך הרבה דברים שאני אקח עם עצמי, לא משנה לאן אלך. עכשיו תזכה לקבורה ראויה בארץ".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
מרגש: הסגולה של הרב דב קוק שגרמה לבחור המבוגר להתחתן
שורד השבי: "מאז שהשתחררתי אני ממשיך בחיזוק הרוחני"
מרגש: נכד הרב הניח תפילין מהשואה
צפו: המפגש המרגש בין הרב משה הלל הירש לבין הורי החטוף
מרגש: התגלה מטבע מהתקופה של חורבן בית המקדש השני
אין מים באיראן? זו הסיבה
היהודים באוקראינה זועמים: "יום לאחר תשעה באב אנו חווים חורבן נוסף"
אמו של החטוף ז"ל: ביום שבו הבן שלי נלקח כי הוא יהודי התחילו להתחבר לי חלקי הפאזל"
ילדים רעבים בעזה? הרב שמואל אליהו עונה
הרב שמואל אליהו במסר לחמינאי: "יש לנו מלאכים קדושים שעוזרים לנו"
חבר הכנסת בנאום מרגש: "לא אתן יד להרס התורה"
דעת הרבנים על הטבח בדרוזים: "כרתו איתנו ברית דמים"
הרב פינטו לראש הממשלה: "הדגשת שהניצחון יבוא בסייעתא דשמיא וזה עורר גלים אדירים בעולם היהודי כולו"
דחוף! העתירו תהילים לרפואה על הרב יעקב משה הלל
הרב יגאל כהן לשורדת השבי: "את גיבורה"
- © כל הזכויות שמורות