דברו איתנו
מפורסמים

הזמר שנמצא בהליך תשובה: "קיבלתי את הניצוץ הזה, את האמונה".

"פחדתי בתחילת התהליך, לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל. אמרו לי שעושים לי שטיפת מוח, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים"


02/07/25 | ו' תמוז התשפ"ה
הזמר שנמצא בהליך תשובה: "קיבלתי את הניצוץ הזה, את האמונה".

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>

"גדלתי בבית מסורתי, לפני חמש שנים התקרבתי לדת והתחלתי לשמור שבת, זה בא בהדרגתיות - בהתחלה לא הייתי נוסע, אחר כך גם לא הייתי נוגע בטלפון".

כך מספר הזמר לירן דנינו בראיון במאקו ליפעת הללי אברהם.

"פחדתי בתחילת התהליך, לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל", הוא אומר, "אמרו לי שעושים לי שטיפת מוח, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים, גם אם אתה חושב שהם שונים ממך, הם לא באמת כל כך שונים, יש משהו שמחבר בין כולנו, משהו שאין לעמים אחרים".

עוד הוסיף:

"אני חוזר בתשובה כל הזמן, אני שם ציצית, כשאני מברך אני שם כיפה. מאחל לעצמי בית דתי עם אישה שומרת מצוות שמאמינה. כשאתה לומד תורה אתה מתפתח כל הזמן, רואה איפה החוזקות והחולשות שלך. קיבלתי את המתנה הזאת, הניצוץ הזה. את האמונה".

בראיון למגזין "מנטה"סיפר בעבר:

"בתקופה הזאת אני הולך לשמח בהתנדבות מפונים וחיילים. זה ממלא אותי מאוד. אני גאה בעם שלנוו. אני מתחזק באמונה בעיקר ומתמקד בנתינה. אני מבין שזו המציאות - כל אחד נותן לשני מה שהוא יכול, וגם מחבקים ומדברים על המצב.

"אני שומר שבת. בבוקר אני נמצא בבית הכנסת מ־7:30 עד 11:30, ואז מגיע הביתה, סעודה שנייה, סעודה שלישית. אני מתמסר לשבת, מבסוט על החיים מזה. זה לכל החיים.

"כל יום שישי אני שם בצד את כל מה שמחבר אותי לעולם הגשמי. הדבר הראשון שאני עושה בבוקר הוא אומר מודה אני ואת כל ברכות השחר, מרתיח קפה בוץ בשביל להתעורר. האמת שאני לא איש של בוקר, אבל אין כמו לקום בבוקר. בדרך כלל אני נרדם ב־2:00 או ב־3:00 לפנות בוקר וקם ב־10:00. בשבת אני קם מוקדם מאוד לתפילה, וכמו שאמרתי - זה מדהים".

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

מפורסמים

רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן

מפורסמים

נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון

מפורסמים

אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"

מפורסמים

"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה

מפורסמים

מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה

מפורסמים

"חייל של אלוקים": המתאבק והזמרים שמחברים בין זירה, במה ואמונה

מפורסמים

"חצי אדם": אביב אלוש בפוסט ויראלי על אהבת חינם ושרשרת הדורות

מפורסמים

בין רוחניות לטכנולוגיה: אביבית בר זוהר מחלקת תפילין, אדם נוימן מתנתק מהסמארטפון

מפורסמים

הזמרת שמתחזקת מצהירה: "אני בת של מלך"

מפורסמים

המפורסמים בהכנת לקראת פורים: "בפורים אתה מגיע למדרגת האדם הראשון"

מפורסמים

המפורסמים שמתחזקים ביהדותם: "אני אדם שפשוט יודע שהמדינה הזו היא מדינת הלאום היהודי"

מפורסמים

השחקן המפורסם: "היחסים שלי עם הבורא זה המצפן שלי"

מפורסמים

הקומיקאי מצהיר: "אם הילד שלי יחזור בתשובה אתמוך בו 100%"

מפורסמים

השחקן שלומי יפרח: "מאד מחובר לרב יגאל כהן"

מפורסמים

השחקן מגלה: "היחסים שלי עם הבורא שלי הם הדבר המרכזי ביותר בחיי"

עוד מאמרי תוכן בנושא מפורסמים
X
  • © כל הזכויות שמורות