דברו איתנו
מפורסמים

"הדומם הכי חי שאפשר להרגיש": המפורסם שנגנבו לו התפילין ומתפלל שיימצאו

"התפילין האלה איתי מהבר מצווה. החלפתי טלפונים, רכבים וגיטרות אבל עם התפילין האלה זה קשר עמוק ושונה. הדומם הכי חי שאפשר להרגיש. רחמים על מי שנזקק להושיט יד ולקחת מאחר. באמת כואב הלב, באמת קשה לקלוט שיש מציאות כזאת. חולם ומתפלל על גאולה. שהטוב ישלוט בעולם"


26/06/23 | ז' תמוז התשפ"ג
"הדומם הכי חי שאפשר להרגיש": המפורסם שנגנבו לו התפילין ומתפלל שיימצאו

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>

"פרצו לי לרכב. שוב. שוב בדרום תל אביב. פרצו את החלון, ניסו להניע, לא הצליחו. ואז לקחו לי תיק, ושם היה היקר לי מכל – התפילין שלי".

כך נפתח הפוסט המרגש של המוסיקאי יעקב אסרף.

הפוסט, שהועלה היום (שני) לרשת, ריגש את קוראיו.

"על כל השאר כפרה", כותב אסרף ומדגיש את כאבו על התפילין שנגנבו:

"התפילין האלה איתי מהבר מצווה. החלפתי טלפונים, רכבים וגיטרות אבל עם התפילין האלה זה קשר עמוק ושונה. הדומם הכי חי שאפשר להרגיש. רחמים על מי שנזקק להושיט יד ולקחת מאחר. באמת כואב הלב, באמת קשה לקלוט שיש מציאות כזאת. חולם ומתפלל על גאולה. שהטוב ישלוט בעולם".

עוד הוא מוסיף:

"אני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב על התפילין. איפה הן? אם מי שלקח אותן יניח אותן אני מוחל לו בלב שלם, אם הוא יזכה דרך זה למצוות תפילין. אבל אם הן זרוקות כרגע באחד הרחובות, הלב שלי נשבר. ממש".

"כבר הייתי בסיטואציה הזאת, זוכרים? לפני 5 שנים גנבו לי את גיטרות. פרסמתי פוסט, אנשים שיתפו, מצאנו את הגנבים. החזרנו את הגיטרות. הוכחנו שאין ייאוש. אולי, אולי עוד אניח את התפילין שלי. אני מאמין שאם זה שייך לי זה יחזור. לא משנה איך. בחיי כפרה על הכסף והכל, אבל זה ערך סנטימנטלי שאין כמוהו. לא דמיינתי כמה זה כואב".

וכך הוא מסיים בתחינה:

"אז אנשים טובים, תשתפו את הפוסט ותפתחו עיניים. ואם מישהו נתקל בתפילין ברחובות תל אביב או ברשת, עם כיסוי אפור - לצערי אין על זה שם או זיהוי אחר, אז אתם יודעים לאן לפנות. אסיים כמו שסיימתי אז: 'חייב אדם לברך על הרעה כשם שהוא מברך על הטובה'. תודה לה' ששלח לי תפילין, תודה שנלקחו ממני. והלוואי ויחזרו אלי".

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

מפורסמים

מי השחקן שמניח תפילין כבר 3 שנים?

מפורסמים

לינוי אשרם על נטילת ידיים: "התחלתי להתחבר לאמונה שלי"

מפורסמים

"אלוקים יקר, מה שלומך?": הליהוק המחודש לחייהם של השחקנים המפורסמים

מפורסמים

רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן

מפורסמים

נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון

מפורסמים

אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"

מפורסמים

"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה

מפורסמים

מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה

מפורסמים

"חייל של אלוקים": המתאבק והזמרים שמחברים בין זירה, במה ואמונה

מפורסמים

"חצי אדם": אביב אלוש בפוסט ויראלי על אהבת חינם ושרשרת הדורות

מפורסמים

בין רוחניות לטכנולוגיה: אביבית בר זוהר מחלקת תפילין, אדם נוימן מתנתק מהסמארטפון

מפורסמים

הזמרת שמתחזקת מצהירה: "אני בת של מלך"

מפורסמים

המפורסמים בהכנת לקראת פורים: "בפורים אתה מגיע למדרגת האדם הראשון"

מפורסמים

המפורסמים שמתחזקים ביהדותם: "אני אדם שפשוט יודע שהמדינה הזו היא מדינת הלאום היהודי"

מפורסמים

השחקן המפורסם: "היחסים שלי עם הבורא זה המצפן שלי"

עוד מאמרי תוכן בנושא מפורסמים
X
  • © כל הזכויות שמורות