דברו איתנו
מפורסמים

"אנא אל תירחק ממני לעולם": זו התפילה שאושיית הרשת מבקשת מכם להגיד בכל בוקר

"תודה, שאתה נותן לי כוח לעשות מצוות, כוח לעשות מעשים טובים, כוח להתפלל. תודה, על כל הפעמים שעזרת ולא ידעתי להגיד תודה. תודה, על החסדים שאתה עושה עימי, בכל רגע ורגע"


26/03/24 | ט"ז אדר ב' התשפ"ד
"אנא אל תירחק ממני לעולם": זו התפילה שאושיית הרשת מבקשת מכם להגיד בכל בוקר

בואו לגלות עוד תוכן חדש ומפתיע! התחברו לכל הפלטפורמות שלנו בתהילים בלחיצה כאן >>>

מאיה ורטהיימר היא אושיית רשת שמשפיעה רבות על התחזקות עוקיבה וקירובם לאמונה בבורא עולם.

היא עצמה כבר הכריזה כי בכל יום היא פותחת את הבוקר שלה בברכת 
מודה אני" ואמירת ברכות השחר.

כעת, היא מצרפת תפילה מיוחדת שהיא אומרת בבוקרו של כל יום, וממליצה לכולם להתפלל.

עוד היא מוסיפה:

"ואם לא מדברת עליכם תפילה, טיפ - כל בוקר לומר על 3 דברים שיש בחייכם תודה. אפילו תודה על הנשימה, תודה על הרגע עם הקפה, תשלימו לבד".

זו התפילה המיוחדת שהיא אומרת בכל בוקר:

מלך מלכי המלכים, אדון עולם, ריבונו של עולם. תודה! תודה, שאני עומד/ת כאן לפניך ומודה לך. וכל מה שאומר יהיה כאין וכאפס לעומת כמה שאני באמת צריכ/ה להודות לך. הרי על הכל אני צריכ/ה להודות לך. כי הכל ממך, הכל נתת לי בחן, בחסד וברחמים. תודה, על כל הדברים בעולם. תודה, על רוב רבי רבבות פעמים שעזרת לי, תמכת בי, הושעת אותי, הצלת אותי, שימחת אותי, ריפאת אותי, שמרת עליי, עודדת אותי. תודה, שאתה איתי תמיד.

תודה, שאתה נותן לי כוח לעשות מצוות, כוח לעשות מעשים טובים, כוח להתפלל. תודה, על כל הפעמים שעזרת ולא ידעתי להגיד תודה. תודה, על החסדים שאתה עושה עימי, בכל רגע ורגע. תודה, על כל נשימה ונשימה שאני נושמ/ת. תודה, לך מלך מלכי המלכים, גם על כל הדברים שאין לי, תודה שקשה לי לפעמים, תודה שקצת עצוב לי לפעמים, כי הכל לטובתי, ואפילו אם לא תמיד ראיתי שזה לטובתי, עמוק בלב אני יודע/ת שכל מה שמגיע ממך אבא ריבון עולם - הוא הדבר הטוב עבורי, והוא נעשה במיוחד בשבילי, בהשגחה פרטית מדוייקת ומושלמת, כמו שרק מלך מלכי המלכים יכול לעשות.

תודה, שלפעמים קשה לי, כי רק כך אני יודע/ת להעריך את הטוב. רק אחרי שנמצאים בחושך, אפשר להעריך את האור. תודה, על החיים הנפלאים שנתת לי. תודה על הדבר הכי קטן שיש לי, כי את הכל אתה נתת לי, ולא אף אחד אחר. תודה, שאתה תמיד שומע את התפילות שלי, ושל עם ישראל. בורא עולם, אני מבקש/ת ממך סליחה ממעמקי ליבי אם היו פעמים שלא הערכתי את מה שנתת לי ובמקום לומר לך תודה רק התלוננתי. אנא אל תירחק ממני לעולם, אני עפר ואפר ואתה כל העולם.

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

מפורסמים

רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן

מפורסמים

נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון

מפורסמים

אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"

מפורסמים

"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה

מפורסמים

מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה

מפורסמים

"חייל של אלוקים": המתאבק והזמרים שמחברים בין זירה, במה ואמונה

מפורסמים

"חצי אדם": אביב אלוש בפוסט ויראלי על אהבת חינם ושרשרת הדורות

מפורסמים

בין רוחניות לטכנולוגיה: אביבית בר זוהר מחלקת תפילין, אדם נוימן מתנתק מהסמארטפון

מפורסמים

הזמרת שמתחזקת מצהירה: "אני בת של מלך"

מפורסמים

המפורסמים בהכנת לקראת פורים: "בפורים אתה מגיע למדרגת האדם הראשון"

מפורסמים

המפורסמים שמתחזקים ביהדותם: "אני אדם שפשוט יודע שהמדינה הזו היא מדינת הלאום היהודי"

מפורסמים

השחקן המפורסם: "היחסים שלי עם הבורא זה המצפן שלי"

מפורסמים

הקומיקאי מצהיר: "אם הילד שלי יחזור בתשובה אתמוך בו 100%"

מפורסמים

השחקן שלומי יפרח: "מאד מחובר לרב יגאל כהן"

מפורסמים

השחקן מגלה: "היחסים שלי עם הבורא שלי הם הדבר המרכזי ביותר בחיי"

עוד מאמרי תוכן בנושא מפורסמים
X
  • © כל הזכויות שמורות