"רצו להרוג אותי כי אני יהודי, אז אהיה סופר יהודי": המפורסמים שמתחזקים
"אני צריכה להילחם על כשרויות מהודרות מול ההורים, ואני פשוט רוצה להתחבר לעצמי, לייקר ולהעצים את החלקים הטובים שבי, מבלי לפחד שזו דרך של יהירים"

"אני יודעת שאתה קיים. לא כי גדלתי בבית מסורתי ובגלל נוף ילדותי האמוני, ולא כי איך יכול להיות שבאנו מהקוף ואם היה מפץ אז ודאי שהיה כוח שפיצץ. "לא בגלל השבעה באוקטובר ולא למרות. אני פשוט יודעת".
את הדברים האלה פתחה היוצרת יובל דיין וכתבה בפוסט שלה שפורסם רגע לפני חג שבועות.
"אני מרגישה אותך ויודעת. אני לא מפסיקה להאמין בך לרגע, אבל רוצה לחזור להאמין בעצמי. לא לפחד שאתה נוטש אותי בעת העלייה לבמה. אני לא רוצה להפסיק להתפלל, לשמור שבת, ללכת בצניעות או לשמור נגיעה. אני אוהבת את האדמה בעולם הדתי והאמוני שבניתי בי, ביגיעה ואהבה רבה, אני פשוט רוצה להשקות אותה במים חדשים. במים מצמיחים ומגדלים, לא מטביעים או מרעילים".
דיין משתפת בקשיים שהיא חווה בדרכה:
"אני צריכה להילחם על כשרויות מהודרות מול ההורים, ואני פשוט רוצה להתחבר לעצמי, לייקר ולהעצים את החלקים הטובים שבי, מבלי לפחד שזו דרך של יהירים. אני רוצה להקשיב לאינטואיציה שלי וללב היקר שקיבלתי ממך. אני רוצה להפסיק עם הכרטיסים האלה של השידוכים (תודו שזה מתיש), ולהאמין שאצליח להכיר את בעלי בצורה פשוטה, קלה ונוחה - כמו שהכירו ההורים. לא להיבהל מזה שאני עוד חצי שנה בת 30".
היא פונה לעוקבים שלה:
"קהל יקר שלי, חשוב לי לשתף אתכם בקטע הזה כי אני עוברת מסע בחודשים האחרונים, ומי כמוכם תמיד כאן, בעליות בירידות, ובכל הפיתולים. אני נכנסת לחג השבועות עם הרבה שקים על הכתפיים, של בירורים וחיפושים ורוצה להניח אותם, להניח להם.
"להבין שאחרי כמעט עשר שנים של תשובה, הגיע הזמן להמשיך ללכת בה ולפעום אחרת בתוכה. בעיקר לשמוח, לגדול ולאהוב. מאחלת לכולנו תורה יפה... שמאירה את המציאות באור ששייך רק לה. אוהבת אתכם. חג שמח".
כמו כן, גם הזמר מוקי מסמן כי הוא מתקרב ליהדות.
לזמר משה פרץ הוא סיפר תוך כדי הצילומים לשיר "מו7דה אני":
"כל בוקר כשאני פותח את העיניים אני אומר 'מודה אני', בחיים שלי לא אמרתי: 'מודה אני' ו'שמע ישראל' או הנחתי תפילין, אבל מתחילת המלחמה אני מניח תפילין כל בוקר".
עוד הוסיף:
"השכן שלי עדיין נוסע על הטרקטור כל שבת, ואני, מצד שני, כל שבת בבוקר בבית כנסת. רצו להרוג אותי כי אני יהודי, אז אהיה סופר יהודי - איפה שיש אמת, שם אני רוצה להיות".
פרץ עצמו שיף כי לפני מספר חודשים דיבר עם המקובל הרב דב קוק, ולקח על עצמו קבלה בעקבות אותה שיחה:
"לקחתי על עצמי 'קריאת שמע שעל המיטה'".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
הסלבס מתחזקים: "כל גדר בתורה שלנו – זו גאונות"
אמן הכלייזמר המפורסם: "מנגן לפי תווי פנים"
הידוענית משתפת: "מאז שאני לא עובדת בשבת נפתח לי השפע”
הזמר מבקש: "שנזכה שימים אלו של בין המצרים יהפכו לימים טובים ומבורכים"
הידען מתרגש: "היום זכיתי לקבוע מזוזה"
הידועניות שמתחזקות: "הדבר היחיד שיציב אצלי בחיים זה הדת"
הסלבס מחזקים את הרשת: "רק אלוקים מציל אותנו פה"
צבי יחזקאלי מסביר: "התבודדות זה תמצית עבודת ה'"
מצמרר: הילד הקטן שבכוח קדושתו עיוור את הגויים
השחקן מחדד לעוקביו: "אם נשכיל לחזק את הקשר עם סיעתא דשמיא – אנחנו רק נרוויח"
המגישה המפורסמת: "כשהתחלתי להתלבש כדוסית הבנתי את המלכות"
הזמר שנמצא בהליך תשובה: "קיבלתי את הניצוץ הזה, את האמונה".
הזמרת היוצרת: "תהילים זה שקט לנשמה"
המפורסמים מחזקים: "איך מתגעגעים למי שלא פגשת?"
הזמר מגלה: זה הסוד שיכול להציל תמיד את עם ישראל
- © כל הזכויות שמורות