"כשיבוא המשיח - אתה תודיע על כך ברדיו"
"אמרתי לה: תודה הרבנית, את בירכת אותי לא רק בשליחות, אלא גם באריכות ימים כדי שאהיה כאן כשזה יקרה, אמן"

רבני מוקד תהילים ארצי יתפללו עבורכם ביום ט''ו באב לזיווג הגון בציון התנא רבי יונתן בן עוזיאל! לחצו כאן לשליחת שמות >>>
"כשיבוא המשיח - אתה תודיע על כך ברדיו".
כך סיפר בהתרגשות גבי ינון, שדרן רדיו ותיק ומפורסם, על שיחה עם הרבנית בת שבע קנייבסקי ע״ה, שאמרה לו את הדברים.
"זו לא הייתה שיחה סתמית. היא אמרה לי את זה באופן חד", הוא משתף. "לא 'אולי', לא 'בעזרת ה׳' - אלא ממש כמשימה. היא ביקשה, ואולי אף הורתה לי: כשיבוא המשיח - אני אהיה זה שיכריז על כך. ומאז - אני ממתין לרגע הזה".
"כשהיא אמרה לי את זה - הודיתי לה. אמרתי לה: תודה הרבנית, את בירכת אותי לא רק בשליחות, אלא גם באריכות ימים כדי שאהיה כאן כשזה יקרה, אמן".
הוא מציין כי שמו הוא אחד מהשמות של המשיח והדבר קיבל עבורו עומק נוסף ומשמעות מרגשת.
בראיון לפני שנה בערוץ 7 הוא רואיין יחד עם ביתו, אפרת ברזל, שחזרה בתשובה ומנהלת אורח חיים חרדי.
עם חזרתה בתשובה היא נכנסה לסמינר ללימודי יהדות לנשים נשואות בבני ברק. היא מציינת שהיא חייבת תודה ל"אישה מיוחדת ששש עשרה שנה נתנה לי יד ועשתה לי את הבית־יעקב הכי בריא, שמח ואותנטי שיש - הרבנית קנייבסקי ע"ה. היא ליוותה אותי באופן אישי, לקחה אותי בתור פרויקט ונראה לי שהצליח לה".
כך נפגש אביה עם הרבנית:
היה לי חשוב להפגיש ביניהם. זה העולם שלי, וזה העולם שלי, אז למה שהם לא יכירו?", היא מספרת.
ינון מספר:
"אפרת הציגה אותי: אבא שלי שדרן ברדיו, והרבנית בירכה אותי שאני אזכה להיות זה שאבשר ברדיו שהמשיח הגיע. אני בחילוניותי עניתי: תודה רבה הרבנית, בירכת אותי באריכות ימים. זו הייתה תשובתי, כי אני לא יודע מי זה המשיח ואם אני רוצה שהוא יגיע אי פעם".
'סבא שלי עושה חדשות' הוא ספר שהם מוציאים יחד על גישור פערים וקירוב בין מגזרים.
על השאלה מה אתם מקווים שהספר הזה יוחלל ענה ינון: "יקרב אנשים, כולנו יהודים. גם גויים".
ברזל הוסיפה:
"אבל קודם בינינו כיהודים. האנטישמיות בחוץ נובעת מהמרחק הפנימי שקיים בינינו. כמו שזוג שרב בבוקר בבית יעבור יום לא טוב בעבודה. אם יהיה לא טוב במרחב הלאומי בינינו כילדיו של הקב"ה, לא יהיה קל גם במרחב הבין־לאומי. אולי כי אני ילדה של הורים גרושים, מה שחשוב לי זה לקרב, לבנות את היחד. בסוף מהטוהר של תינוקות של בית רבן נולד השינוי והשלום בעם...".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
הזמרים שמצהירים ומתחזקים: "כיף שיש אמונה"
המנחה שעבר ניתוח משתף: "ברגעים כאלה צריך למסור את זה לאלוקים"
הזמר מצהיר: "לחזור בתשובה זו אופציה עבורי"
כוכב הרשת שנגמל מההתמכרות: "האור של בורא עולם"
הזמר מתרגש: "גאה להניח תפילין בכל בוקר, ככה ילדים שלי יגדלו"
הזמר מתרגש עד דמעות: "זכיתי להכניס שני ספרי תורה לבית הכנסת שלי"
מי השחקן שמניח תפילין כבר 3 שנים?
לינוי אשרם על נטילת ידיים: "התחלתי להתחבר לאמונה שלי"
"אלוקים יקר, מה שלומך?": הליהוק המחודש לחייהם של השחקנים המפורסמים
רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן
נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון
אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"
"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה
מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה
"חייל של אלוקים": המתאבק והזמרים שמחברים בין זירה, במה ואמונה
- © כל הזכויות שמורות
