דברו איתנו
מפורסמים

הידוענים מתחזקים: "רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי"

"אי אפשר באמת להתווכח עם הסיפור של עם ישראל ולא עם החיבור שלנו לארץ ישראל... ככה השקר תמיד עבד ועובד - לנסות לנתק את השליטה של המחשבה על הגוף"


14/09/25 | כ"א אלול התשפ"ה
הידוענים מתחזקים: "רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי"

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

"השביעי החזיר אותי הביתה. רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי".

כך אמר בראיון למאקו הזמר מוקי (דניאל ניב) והוסיף.

"אני עוד יותר גאה במי שאני ומה שאני, ובעם שלי ובשורשים שלי ובמקום שלי ובאדמה שלי. והמקום הזה, זה המקום שלנו ואנחנו נלחמים עליו. זה לא מוטל בספק בכלל".

עוד סיפר כי הוא "הולך בשבת לבית הכנסת, נח בשבת, מקיים חלק מהמצוות, קורא, לומד".

גם הזמר והיוצר אברהם אביב אלוש פרסם פוסט בעקבות היצחו של צ'ארלי קירק.

"לא הכרתי את צ'ארלי קירק יותר מדי", כתב, "חוץ מכמה סרטונים שנתקלתי בהם ברשת כשהוא עומד איתן מול השקר הפרו פלסטיני ומגן על ישראל בצורה מופלאה. אנחנו רואים איך ברחבי העולם כולו הרוע משתולל והשקר צועק מכל כיוון 'אני האמת, אני האמת' ומנסה לאחוז בקרני המזבח - אבל הוא לא יכול כי האמת מארץ צומחת והאמת מגלה עוד ועוד רבדים של השקר.

"לכן השקר והרוע עוד יותר משתוללים ומאבדים שליטה. הם בשלבי גסיסה, אז הם פועלים בכל הדרכים האפשריות כדי לשרוד - גם אם זה אומר להרוג את מי שמציב מולם דיבור שמפרק להם את כל מה שהם בנו, ועוד משפיע ומשנה תודעה ומאיר עיניים של המונים בארה"ב ובכלל. אי אפשר באמת להתווכח עם הסיפור של עם ישראל ולא עם החיבור שלנו לארץ ישראל. לצערי יש אפילו אחוז גדול בתוכנו שעוד לא מבין את זה".

עוד הוסיף:

"צ'ארלי נרצח בצורה מזעזעת דווקא בצוואר, נקודת החיבור בין הראש לגוף. ככה השקר תמיד עבד ועובד - לנסות לנתק את השליטה של המחשבה על הגוף. לכן 'פרעה' אותיות הערף (צוואר), וכל העניין שלו הוא להשאיר אותנו עבדים ולא לתת לנו לחשוב עצמאית - כדי שלא נגיע לחירות מחשבתית חלילה. לכן, הנדסת התודעה והסחת הדעת שאנחנו חיים בה היא בקצב פסיכי רק כדי שלא נעצור לחשוב ולהגיע אל ה- חופש (FREEDOM), מה שהיה כתוב לצ'ארלי על החולצה כשירו בו. 

"שחרר עוד ועוד אנשים לחירות מחשבתית לפחות בכל מה שנוגע לישראל. המילה האחרונה שהוא אמר רגע לפני שירו בו היתה אלימות. כמה סימבולי. ואם ממש נשים לב למילה אלימות - האות הראשונה היא א' האמצעית מ' והאחרונה ת' - 'אמת', הדרך היחידה של השקר מול האמת היא אלימות. אֱמֶת מֵאֶרֶץ תִּצְמָח וְצֶדֶק מִשָּׁמַיִם נִשְׁקָף".

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

מפורסמים

הידוענים מתחזקים: "רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי"

מפורסמים

המפורסמים שמתחזקים ביהדות: לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים"

מפורסמים

כוכבת הרשת: "עם קידושין זה הופך לבית יהודי עם יסוד יציב וברכה מלמעלה"

מפורסמים

הזמר שחזר בתשובה: "בזכות האמונה התמימה בחכמי ישראל עושה הקב"ה ניסים ונפלאות"

מפורסמים

"המצוות של השם הן מצוות יפהפיות"

מפורסמים

השחקן שמחבר בין המגזרים: "אם התורה היא חייך - שב ולמד"

מפורסמים

המפורסמים משתפים: "מקווים שכל עם ישראל ימצא את החיבור שלו ליהדות"

מפורסמים

המפורסמת שתלשו לה מזוזה מפתח הבית: "גרמו לי לתלות אחת גדולה יותר"

מפורסמים

המפורסמים מחזקים: "אנחנו יכולים לשנות את כל המציאות לטובה"

מפורסמים

"חמש פעמים פגשתי את מלאך המוות בחיים שלי"

מפורסמים

הזמרים מרגשים: "אם אתה חי פה, אתה לא יכול לחשוב שאין בורא לעולם"

מפורסמים

"כשיבוא המשיח - אתה תודיע על כך ברדיו"

מפורסמים

הידוען מתרגש: "הרגשתי כמה אלוקים גדול ויכול לעשות לנו נס!"

מפורסמים

הזמרים מחזקים את האמונה: "תמיד האמנתי באלוקים"

מפורסמים

המפורסמים מבקשים: "בנייה של בית המקדש שבינינו"

עוד מאמרי תוכן בנושא מפורסמים
X
  • © כל הזכויות שמורות