הידוענים שמחזקים את הרשת: "הולך עם שרשרת מגן דוד וציצית בכל מקום"
"אני שנה שלמה במקום הכי טוב שיכלתי לבקש - קרובה להשם יתברך! שנה של אורות שימשיכו לכל החיים בע"ה אמן!"

"אני כל כך אוהבת את בורא עולם אחותי, שאין מצב כזה שאתחרט על ההתקרבות אליו".
כך כתבה בתגובה לשאלת אחת מעוקביה הידוענית שיר צרפתי, שעוברת תהליך התחזקות משמעותי.
"לא יכולה להיות כפוית טובה לאבא שלי", הוסיפה. "26 שנים מספיק הייתי רחוקה ממנו וגם על זה כואב לי בלב, כמה פספסתי. היום אני במקום אחר כל כך קרובה אליו והוא אליי, שאיך אפשר להתחרט כשאת יודעת שאת משמחת אותו כל כך, שאת עושה לו נחת! גם אחרי כל מה שאני משתדלת ללכת בדרך שלו זה לא מספיק ולעולם לא יספיק עם כל הטובות והחסדים שהוא עשה ועושה איתי".
מישהי אחרת שאלה את צרפתי אם היא לא חושבת שמדובר ב"אורות של התחלה".
על כך היא השיבה:
"אני שנה שלמה במקום הכי טוב שיכלתי לבקש - קרובה להשם יתברך! שנה של אורות שימשיכו לכל החיים בע"ה אמן! כשמתחזקים את הקשר עם השם יתברך מתרגשים כל פעם מחדש".
היא המליצה:
"תתחזקי את הקשר שלכם כל יום, בלדבר איתו, ללמוד - יש כל כך הרבה. בלהתקרב כל פעם עוד צעד ועוד צעד, בלקרב עוד אנשים - זיכוי הרבים. ברגע שתעשי כל פעם עוד צעד ותתחזקי את הקשר ביניכם, האורות לא יכבו לעולם".
גם תומר טליאס, דוגמן ידוע, שיתף לאחרונה כי הוא מתחזק.
הוא מספר מה היתה נקודת המפנה שדרמה לו להחלטה:
“הייתי במשחק של מכבי תל אביב נגד אייאקס, ואלפי פרו-פלסטינים חיכו לנו ביציאה. הם רצו לפגוע בכל מי שייראה יהודי או ישראלי. ניצלתי בנס – אבל חברים שלי נפגעו”.
בתוכנית "ערב טוב" עם גיא פינס אמר:
“אחרי המסע הזה החלטתי שאני לא מתבייש במי שאני. אני יהודי ישראלי חזק. מאז אני הולך עם שרשרת מגן דוד וציצית בכל מקום. אמא שלי ביקשה שאזהר, אבל הם הולכים עם כאפיות – אז למה שאני אפחד?
“אני מאושר על כך ומשתדל להגיד תודה על הכול. אני בא מבית מסורתי, סבא שלי היה רב. מאז הטבח באוקטובר הרבה צעירים התחזקו, ואני ביניהם”.
עוד שיתף בעבר:
“השבוע לקחתי על עצמי לנסות וללבוש ציצית. מעבר לזה שזה אחד הדברים היפים בעיני – השמירה שזה נותן טהורה מהכול”.
אתם חייבים את זה לעצמכם. לא נכנסים לשנה החדשה בלי תיקון התרת הקללות והחסמים.
כשהקב"ה לוקח משהו הוא נותן פרס ענק: הבשורה שגילה יניב בן משיח
הזמרים שמצהירים ומתחזקים: "כיף שיש אמונה"
המנחה שעבר ניתוח משתף: "ברגעים כאלה צריך למסור את זה לאלוקים"
הזמר מצהיר: "לחזור בתשובה זו אופציה עבורי"
כוכב הרשת שנגמל מההתמכרות: "האור של בורא עולם"
הזמר מתרגש: "גאה להניח תפילין בכל בוקר, ככה ילדים שלי יגדלו"
הזמר מתרגש עד דמעות: "זכיתי להכניס שני ספרי תורה לבית הכנסת שלי"
מי השחקן שמניח תפילין כבר 3 שנים?
לינוי אשרם על נטילת ידיים: "התחלתי להתחבר לאמונה שלי"
"אלוקים יקר, מה שלומך?": הליהוק המחודש לחייהם של השחקנים המפורסמים
רייטינג משמיים: הנס של לי בירן וההכנסת ספר התורה של אושר ועדן
נוקאאוט לאנטישמיות: הניצחון המטורף של אהבת השם גורדון
אביבית בר זוהר: "אלוקים הוא הפסיכולוג הכי טוב בעולם"
"עושה חזרות על הטעמים": משה פרץ חוגג בר מצווה באיחור של 30 שנה
מחפשות תשובות, מוצאות שלווה: גל ההתחזקות ששוטף את כוכבות הביצה
- © כל הזכויות שמורות
