שבועות

ללקק את האצבעות: זו עוגת הגבינה שאתם הולכים להתאהב בה

מתכון פשוט וקל לעוגת גבינה פירורים


24/05/22 | כ"ג אייר התשפ"ב

הגדלת טקסט

הקטנת טקסט

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? כולם מוזמנים למשפחת אומרי התהילים הגדולה בעולם! לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

מצרכים למתכון

לשכבות פירורים:

250 גר' ביסקוויטים פתי-בר

100 גרם חמאה

לעוגת הגבינה:

2 גביעי שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

1 שקית פודינג וניל

200 גרם שמנת חמוצה 27%

500 גרם גבינה לבנה

 

הוראות הכנה

הכנת הפירורים:

את הביסקוויטים נטחן במעבד מזון למרק טחון אך לא חולי.

את החמאה נמיס כדקה במיקרוגל ונשפוך על הביסקוויטים, נערבב היטב.

נשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ונניח בתחתית התבנית כ- 3/4 מכמות הפירורים, נהדק היטב לתחתית בעזרת כוס ונניח במקרר.

הכנת עוגת הגבינה:

במיקסר עם וו הקצפה נקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ושקית פודינג ווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.

נקפל לתוך הקצפת את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה.

נשפוך את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים, נשטח היטב.

נפזר מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים.

נעביר את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם.

 

בתיאבון וחג שמח!

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

עוד מאמרי תוכן בנושא שבועות
X
  • © כל הזכויות שמורות