שבועות

במיוחד לשבועות: מתכון קיש פטריות ושמנת

מתכון קל ופשוט להכנה של קיש פטריות ושמנת לכבוד חג השבועות


26/05/22 | כ"ה אייר התשפ"ב

הגדלת טקסט

הקטנת טקסט

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? כולם מוזמנים למשפחת אומרי התהילים הגדולה בעולם! לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

  • הוראות ההכנה מיועדות עבור תבנית פאי עגולה בקוטר של 26 ס"מ.

  • לקלתית

    • 150 גרם גבינה לבנה 5% 
    • 1 1/2 כוסות קמח תופח אסם 
    • 100 גרם חמאה מומסת
  • למלית

    • 2  בצלים גדולים
    • 4  ביצים 
    • 2 חבילות שמנת חמוצה 
    • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
    • 150 גרם פטריות פורטובלו 
    • 150 גרם פטריות שמפיניון 
    • 1/4 כפית מלח 
    • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 

 

הוראות הכנה:

  • -להכנת הבצק: לשים את הקמח, אבקת אפייה, גבינה לבנה והחמאה ומשטחים בתבנית.

  • להכנת המלית: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות עד שהן משחימות מעט.

  • בנפרד, מערבבים את השמנת החמוצה, גבינה צהובה, ביצים, מלח ופלפל.

  • מוסיפים את התערובת לתערובת הפטריות ומעבירים לבצק.

  • אופים בתנור בחום בינוני במשך עד להשחמה. דקות או עד להשחמה.

 

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

עוד מאמרי תוכן בנושא שבועות
X
  • © כל הזכויות שמורות