מה קרה כשהזמר אדם פגש חב"דניק במחלקה האונקולוגית?
"לאן שלא נגיע, בעיקר בתקופה הבוערת של בין המיצרים, אל תשכחו שאנחנו אחים, כוחנו באחדותנו"

זה לא סוד שהזמר אדם חלה במחלת הסרטן ועובר טיפולים עקב כך. הוא פרסם זאת ברשת החברתית, ומאז מעלה מדי פעם פוסטים הקשורים לנושא.
פוסט מרגש מאד הועלה על ידו לא מזמן ובו הוא מתאר פגישה מרגשת מאד שלו עם חב"דניק:
"בשבוע שעבר התאשפזתי ב'נוהל' לטיפול כימותרפי והמשך הקרנות. כל מה שביקשתי היה שהטיפול יעבור בשלום ואחזור הביתה כדי לגלח את הראש ממעט השיער שנשאר עליו (הרוב נשאר על הכרית כבר בכימו הראשון). אז זהו שהחיים הם לא תוכנית כבקשתך, חוויתי שבוע זוועתי במיוחד, חלקו ביחידה המוגברת. לקח זמן להבין מאיפה מגיע החום הגבוה שתקף אותי, הלחץ דם הנמוך והרעידות הבלתי פוסקות שהופיעו משום מקום. 7 סוגי אנטיביוטיקה הוזרמו לי לגוף, דקרו ובדקו, בדקו ודקרו עד שהבינו שמדובר בזיהום רציני והצליחו להתגבר עליו. תופעות הלוואי היו נוראיות.
"כל מי שמכיר אותי יודע שאני פריק של אקטואליה 7\24. בזמן האשפוז, לאור מה שכתבתי, כבר לא יכולתי לעקוב אחר האירועים, הייתי מנותק מהחיים, אבל ברגע שחזרתי אליהם יצאתי מהמחלקה לנשום קצת אוויר ופגשתי אדם נפלא, חב"דניק מחצרו של הרבי מלובביץ׳ שמטופל גם הוא במחלקה האונקולוגית. שוחחנו. הוא סיפר לי סיפורים על חייו ואני סיפרתי לו על חיי".
כאן, עובר אדם לדבר באופן מרגש ביותר:
"שלוש שעות היינו מרותקים, זה לסיפור חייו של זה, אחר כך נפרדנו לשלום, חזרתי למחלקה לקבל את התרופות והלכתי לישון כשאני חושב באיזה עולם היתה נוצרת סיטואציה כזו, החב"דניק ואני. בשישי בצהריים שוחררתי ומיד השלמתי 'חוסרים חדשותיים' מהשבוע הסוער שעבר על מדינתנו הפצועה. כל הייסורים, הכאבים, המחטים שבהן נדקרתי כל השבוע, התגמדו מול הכיווץ והכאב החד שפילח את נשמתי. אני לא כאן כדי לחנך איש, אלא בשביל לבקש שמה שלא יהיה, לאן שלא נגיע, בעיקר בתקופה הבוערת של בין המיצרים, אל תשכחו שאנחנו אחים, כוחנו באחדותנו.
"נסו לדבר טוב, לזכור מה עבר עלינו כעם, תחשבו על הילדים, על בני/בנות הזוג, על ההורים, תזכרו שעם הכל ולמרות הכל, אנחנו עם אחד, יהודים וישראלים, יש דרך לשמור על שתי הזהויות הללו ועדיין לחיות ביחד, למען עתיד אופטימי ומי כמוני צריך את זה".
את דבריו הוא מסיים כך:
"אגב, השיחה בין החב"דניק וביני התחילה מהנושא: מתי אנחנו מדברים עובדות ומתי פרשנות אישית. תחשבו על זה".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
הידוענית משתפת: "אחרי שאת עושה הדרכת כלה, את מבינה את המשמעות של הדבר"
"תמשיך להתחזק ולעשות קידוש השם בעולם הספורט": סיפורו המרגש של שחקן הכדורסל הבינלאומי שהתגייר וחזר בתשובה שלמה
הזמרת שמתקרבת ליהדות: "כמעט הגעתי להודו, ובסוף מצאתי את עצמי באומן"
הידוענית מכריזה: "בא לי שכל גברי ישראל יקומו בבוקר ויניחו תפילין וידברו עם היוצר שלהם"
השחקן שהתחזק: "מגדיר את עצמי בן אדם דתי"
השחקן מתרגש: "זכיתי לראות את ההשגחה בלייב"
הזמר ששר בבית הלבן: "לקחתי את הגמרא שלי והתחלתי ללמוד"
מלכת היופי לשעבר: "שבת היא הרגע שבו אני עוצרת הכול"
הסטדנאפיסט שעבר מוות קליני: "זה להציץ לעולם הבא"
הסטנדאפיסט מגלה: "ההתמודדויות של כולנו הן סוג של שליחות"
שחקן הכדורגל שחזר בתשובה: "לבנות בית על אדני התורה זה הדבר הכי טוב שיכול להיות"
עומר אדם על השבת: "מחזיר אותך לשורשים"
המפורסמות מתחזקות: "שמרתי שבת בעקבות הפרשת החלה שעשיתי"
שחקן הכדורגל שחזר בתשובה: "מעדיף שהילד שלי יהיה תלמיד חכם"
הזמר החסידי: "מה שקרה בשביעי באוקטובר גרם לאנשים להרגיש חזק את החלק אלוקה ממעל"
- © כל הזכויות שמורות
