חילי סורוצקין: "יש סיכוי שיום אחד תראו אותי בלבוש חרדי"
לאחר הטענות שהושמעו כי בעלה של מגישת הטלוויזיה קורין גדעון מתרחק מהיהדות, חילי סורוצקין לא נותר אדיש...

בימים האחרונים פרסם חילי סורוצקין, בעלה של אשת התקשורת קורין גדעון, פוסט תגובה בעקבות הטענות על היותו רחוק מהיהדות.
כזכור, סורוצקין נולד וגדל למשפחה שומרת מצוות. כפי שכתב בפוסט שלו, מקפיד חילי על שמירת שבת וכשרות, ואף מניח תפילין מידי יום.
"אני לא נוהג לכתוב פוסטים", פתח סורצקין את הפוסט המדובר, "אבל שאלו אותי אם חזרתי בשאלה, אז התשובה היא לא. מעולם לא הפסקתי להאמין בבורא עולם, אפילו להיפך, ככל שאני מכיר את העולם החילוני האמונה שלי רק הולכת ומתחזקת ויש לי יותר תשובות משאלות".
"חונכתי לעשות כל לילה לפני השינה חשבון נפש - מה עשיתי טוב היום ומה עשיתי רע, איך אני יכול להיות אדם יותר טוב, יהודי יותר טוב," המשיך סורוצקין. "בשבילי זאת אמונה. "ש גם סיכוי שיום אחד תראו אותי בלבוש חרדי וזה לא אומר שחזרתי בתשובה, לחזור בתשובה זה להיות אדם טוב שעושה את חשבון הנפש הזה כדי להשתפר. זה בבסיס של הכל ולפני הכל אני אותו חילי שהייתי כל החיים".
"לא השתניתי במילימטר ממה שההורים שלי חינכו אותי להיות", מסיים חילי את הפוסט המרגש, "אדם שמכבד את כולם, שלא שופט אף אחד (בטח לא על פי החיצוניות שלו), שמתעסק בעצמו ובמה שהוא יכול לתרום לעולם. חוץ מזה, הכל הבל הבלים".
חוזר בתשובה מסביר את תהליך התשובה ב2 דקות- מדהים!!!
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
מי הרב המפורסם שהקדים את זמנו בשדות התורה?
הזמר שחזר בתשובה": הבנתי שברגע שאני חובש כיפה – אני נציג של הקב"ה"
הזמר מכריז: "אוהב ללמוד תורה יותר מכל דבר אחר"
הידוען שדיבר עם הרב יגאל כהן: "רגע של החלטה אמיתית מול שמיים"
"איך שמתעוררים - מודה אני": המפורסמות שעושות לשם שמיים
השף המפורסם: "מתפלל שבורא עולם יסלח לי"
הכתב המוכר לא מתנצל: "במדינה יהודית – יהדות זה מצוין"
הזמר המצליח: "אפשר לדבר עם ה' בכל דרך ומכל מקום"
הזמר שהתחזק: "מקבל המון השראה מלימוד התורה"
השחקן משתף: "החלטתי שאני מציע נישואין בכותל, רק מול הקדוש ברוך הוא"
הזמר מחזק את הרשת: "נזכה בקרוב לביאת הגואל!"
ד"ש מאזרחים לא יהודים בעולם: "יש לנו מסר מסרביה: התורה היא הבסיס"
הידוענית מכריזה: "כשאני הולכת עם צנוע וארוך – יש עליי השגחה מלמעלה בכל נושא"
הידוענים שמחזקים את הרשת: "הולך עם שרשרת מגן דוד וציצית בכל מקום"
האושייה שמחזקת את הרשת: "ספירת העומר אז כיביתי את המוזיקה"
- © כל הזכויות שמורות