דברו איתנו
מפורסמים

לאחר עשור של סכסוך תקשורתי: סאבלימינל והצל – הסולחה

לאחר שנים של נתק וסכסוך תקשורתי בין הצמד המצליח "סאבלימינל והצל", השניים התפייסו. "זה פשוט מדהים להיפגש אחרי עשור עם מי שהיה החבר הכי טוב שלך, ומיד כל הכעס והמירמור נעלמים", אמר הצל


19/09/22 | כ"ג אלול התשפ"ב
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

כשבועיים לפני יום כיפור, התפייסו ביום שישי האחרון הראפרים קובי שמעוני (סאבלימינל) ויואב אליאסי (הצל) לאחר שנים רבות של נתק. הצמד "סאבלימינל והצל" החל לפעול בתחילת שנות ה-2000 והיה אחראי למספר לא מבוטל של להיטים ומכירות אלבומים. לאחר שעבדו זה לצד זה והיו חברים טובים, בשנת 2009 החל סכסוך תקשורתי בין השניים, שנמשך עד סוף השבוע האחרון.

לאחר המפגש המחודש ביניהם, הצל העלה בעמוד הפייסבוק שלו תמונה משותפת שלו ושל סאבלימינל וכתב: "אתמול בערב אחרי הסרטון שלי קובי שלח לי הודעה. דיברנו וקבענו שניפגש הבוקר. זה פשוט מדהים להיפגש אחרי עשור עם מי שהיה החבר הכי טוב שלך, ומיד כל הכעס והמירמור נעלמים, ולהפוך במיידי לקובי ויואב, הילדים בני ה-15, כאילו מעולם לא רבנו ומעולם לא נפרדנו. הייתה שיחה מדהימה, קובי אחי, אני מבין מה שיושב לך על הלב. נתקן ונצא לדרך חדשה".

מספר ימים לפני הפגישה, קיים שמעוני הופעת השקה לאלבומו החדש, בו אירח את שותפיו לשעבר. בלט בהיעדרו היה אליאסי. "אני לא עשיתי איחוד של תאקט. עשיתי הופעה שלי. לא חשבתי לארח את יואב מסיבה מאוד פשוטה: אנחנו לא חברים. לא דיברנו הרבה שנים כי אני מאוד כועס עליו והוא יודע בדיוק על מה. ברמה האישית הוא התנצל על הדברים האלה אבל בתכל'ס הוא ממשיך עם ההתנהגויות האלה. מה יש לך לדבר עליי בתקשורת כל הזמן? יואב צייר את זה בתקשורת כאילו שהיה קאמבק של משפחת תאקט ועשו עליו חרם והוא בחוץ. מי בכלל בסרט הזה? זה עוד פעם טוויסט וספין בעלילה שהוא מריץ על הראש שלי, אם המטרה שלו היתה להשלים איתי, הוא היה מרים אליי טלפון, היה בא ופותר את זה", אמר שמעוני בראיון לוואלה.

כשנשאל האם הסכסוך ביניהם פתיר, אמר שמעוני: "כן. אני מאוד אוהב את הבן אדם, אין לי משהו נגדו. אני רק רוצה לראות אותו מצליח. תוציא החוצה את כל האש שהוא משליך עליי כל הזמן בתקשורת, ואין לי בעיה איתו".

לאחר הריאיון, העלה אליאסי סרטון לעמוד הפייסבוק שלו ואמר כי הסרטון הזה מיועד לשמעוני: "זה סרטון שהיית אמור לעשות מזמן, אבל היה לי הרבה אגו אז אני עושה אותו עכשיו. קובי, אח יקר שלי, אנחנו היום יותר זמן בסכסוך ממה שהיינו ביחד. אני רוצה לשים את כל הדבר הזה בצד ולהגיד - אין לי שום דבר נגדך, ההפך הוא הנכון - אני מאוד מתגעגע אליך. אני מתבייש שאני לא מכיר את הילדים שלך. ואתה לא מכיר את שלי. אני ואתה היינו כמו אחים... אתה קראת דברים עליי וכעסת, ואני קראתי דברים שאתה אמרת וכעסתי... כשאבא שלך נפטר לא באתי להלוויה ולא באתי לשבעה. טעיתי בדבר הזה בענק. אני לא מבקש ממך קאמבק, אבל שתדע אחי שאתה חשוב לי, אתה חלק מהחיים שלי. אני מושיט את היד שלי לשלום. חוץ מהמלחמה על ארץ ישראל - לא רוצה להילחם באף אחד יותר. אוהב אותך אחי, מקווה שתקבל את ההתנצלות הזאת".
ביום שישי בבוקר, כאמור, נפגשו השניים לראשונה מזה עשור – והתפייסו.

מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב

מפורסמים

הזמר בציון הרבי מלובביץ': "העובדה שאנחנו עדיין כאן אומרת הרבה על העם שלנו"

מפורסמים

הידוענים מתחזקים: "רוצים למחוק אותי כי אני יהודי? אני אהיה סופר-יהודי"

מפורסמים

המפורסמים שמתחזקים ביהדות: לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים"

מפורסמים

כוכבת הרשת: "עם קידושין זה הופך לבית יהודי עם יסוד יציב וברכה מלמעלה"

מפורסמים

הזמר שחזר בתשובה: "בזכות האמונה התמימה בחכמי ישראל עושה הקב"ה ניסים ונפלאות"

מפורסמים

"המצוות של השם הן מצוות יפהפיות"

מפורסמים

השחקן שמחבר בין המגזרים: "אם התורה היא חייך - שב ולמד"

מפורסמים

המפורסמים משתפים: "מקווים שכל עם ישראל ימצא את החיבור שלו ליהדות"

מפורסמים

המפורסמת שתלשו לה מזוזה מפתח הבית: "גרמו לי לתלות אחת גדולה יותר"

מפורסמים

המפורסמים מחזקים: "אנחנו יכולים לשנות את כל המציאות לטובה"

מפורסמים

"חמש פעמים פגשתי את מלאך המוות בחיים שלי"

מפורסמים

הזמרים מרגשים: "אם אתה חי פה, אתה לא יכול לחשוב שאין בורא לעולם"

מפורסמים

"כשיבוא המשיח - אתה תודיע על כך ברדיו"

מפורסמים

הידוען מתרגש: "הרגשתי כמה אלוקים גדול ויכול לעשות לנו נס!"

מפורסמים

הזמרים מחזקים את האמונה: "תמיד האמנתי באלוקים"

עוד מאמרי תוכן בנושא מפורסמים
X
  • © כל הזכויות שמורות