מה אמר הרב של אייל גולן בהופעה שלו בקיסריה?
"אנחנו מקבלים על עצמנו בחודש הרחמים והסליחות עול מלכות שמיים. כולנו נעמוד עכשיו ונקבל עול מלכות שמיים ונשמח את ריבון העולמים"

בהופעה שערך הזמר המוכר אייל גולן בקיסריה, התרגשו היושבים בקהל לראות את הרב ניצן ראובן, ראש מוסדות אהבת שלום והרב שמחזק את גולן, עולה לבמה.
"אנחנו בחודש של סליחות, הבאתי את הרב שלי, שיגיד לכם כמה מילים, לחזק אתכם עם ישראל!", אמר גולן לקול מחיאות כפיים סוערות של הקהל.
"ערב טוב קיסרי!ה מגיעה לכם הרבה כפיים, עם ישראל בתפארתו!", פתח הרב ראובן את דבריו.
"אנחנו בחודש הרחמים והסליחות, וכדי שנוכל לצלוח, צריך להרבות בהרבה רחמים ולדון לכף זכות, ולהרבות את הישיבות האלה של 'הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד'.
"דוד המלך אמר' הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים'. לכאורה צריך לשים פה נקודה. למה להוסיף גם יחד? אם יושבים כולם באותו מקום, כנראה כולם ביחד".
על כך ענה הרב:
"אבל יש מצב שכולם יושבים באותו מקום ואין אחדות, אין יחד. יחד זה מלשון אחדות. ראשי תיבות של "יחד", שימו לב טוב, זה: "יש חילוקי דיעות". החוכמה להיות ביחד ולהתאחד היא עם מי שיש איתו חילוקי דיעות. גם בעם ישראל יש חילוקי דיעות, אבל לא ניתן שיהיו חילוקי לבבות. עם ישראל אחד! מאוחדים! אוהבים!".
כאן הקבלל הריע ומחיאות כפיים נשמעו מכל עבר.
הרב המשיך:
"מגיע לבורא עולם לשמוע אותנו, כולנו יושבים ביחד, וגם אם אנחנו חולקים, אנחנו לא נהיה לעולם מפורדים, וזה בדיוק בחודש הזה, שלכל עם ישראל, תהיה לנו שנה טובה ומבורכת ותמיד יהיו לנו סיבות להרים לחיים ותהיה רפואה שלמה לכל חולי עם ישראל ואחדות לכל חלקי עם ישראל", אמר הרב תוך שהקהל צועק אמן.
"אנחנו מקבלים על עצמנו בחודש הרחמים והסליחות עול מלכות שמיים. כולנו נעמוד עכשיו ונקבל עול מלכות שמיים ונשמח את ריבון העולמים".
כל היושבים בקהל נעמדים ואז הרב אמר את הפסוקים המרגשים הבאים והקהל חזר אחריו:
"שמע ישראל ה' אלוקנו ה' אחד, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
המפורסמים שמתחזקים ביהדות: לא רציתי ללבוש שחור או להיות עם שטריימל, אבל בסוף פגשתי אנשים מהממים"
כוכבת הרשת: "עם קידושין זה הופך לבית יהודי עם יסוד יציב וברכה מלמעלה"
הזמר שחזר בתשובה: "בזכות האמונה התמימה בחכמי ישראל עושה הקב"ה ניסים ונפלאות"
"המצוות של השם הן מצוות יפהפיות"
השחקן שמחבר בין המגזרים: "אם התורה היא חייך - שב ולמד"
המפורסמים משתפים: "מקווים שכל עם ישראל ימצא את החיבור שלו ליהדות"
המפורסמת שתלשו לה מזוזה מפתח הבית: "גרמו לי לתלות אחת גדולה יותר"
המפורסמים מחזקים: "אנחנו יכולים לשנות את כל המציאות לטובה"
"חמש פעמים פגשתי את מלאך המוות בחיים שלי"
הזמרים מרגשים: "אם אתה חי פה, אתה לא יכול לחשוב שאין בורא לעולם"
"כשיבוא המשיח - אתה תודיע על כך ברדיו"
הידוען מתרגש: "הרגשתי כמה אלוקים גדול ויכול לעשות לנו נס!"
הזמרים מחזקים את האמונה: "תמיד האמנתי באלוקים"
המפורסמים מבקשים: "בנייה של בית המקדש שבינינו"
הזמרים בקריאה לאחר תשעה באב: "עיקר העבודה זה 'ואהבת'"
- © כל הזכויות שמורות