מי השחקנית שאומרת: "אני אהיה דתייה עם שביס"?
"אני בכל לילה מעלה את עצמי קורבן לבורא, אני גוף, צורה וכישרון, במקרה נקלעתי לסיטואציה בגלגול הזה, אלוקים נתן לי מתנה, וכל מה שאני רוצה זה להעביר אותה הלאה"

"ביום אני אקרא לעצמי מרגלית, ואז אני כבר אהיה דתייה עם שביס. יש לי כל הזמן מחשבה כזאת, שבסוף אני אחזור בתשובה. מה שהכי קשה לי זה לוותר על סטיילינג, אבל בסוף אני יודעת שאני אעשה סטיילינג, פשוט דתי".
כך אומרת משחקנית מגי אזרזר בראיון לרוני קובן.
בעבר סיפרה על תהליך ההתחזקות שלה בראיון לאתר מאקו:
"אני זוכרת את הימים שאני יושבת עם קותי בבית ואומרת, 'אין מצב שאנחנו חוזרים לעבודה ואני עובדת בשישי-שבת, זה לא הגיוני. נוהל הקידוש שבראנו פה חייב להימשך'. ידעתי שאני לא יכולה לחזור לעבוד בשבת, אבל זה לא יכול להיות רק סביב עבודה, כי אחרת זה כאילו אני עובדת על אלוקים, אז התחלתי לשמור שבת. לא הפצתי את זה כי עדיין לא הייתי מסוגלת להגיד את זה לעצמי, פחדתי שאחזור בי. אמרתי 'תנסי' – והצלחתי. ומאז אני שומרת שבת כהלכתה. אנחנו גם ככה בחינוך ביתי, אז זה אותו הדבר פשוט בלי טלוויזיה ובלי טלפון, יותר משפחה.
"יש דבר כזה לומר שאני מאמינה בקדוש ברוך הוא ויש לומר שאני מאמינה בדרך שלו. תמיד האמנתי שהוא קיים ותמיד הייתה לי שיחה איתו, ואז כבר התחלתי להאמין בדרך... אני מרגישה שכשאני שומרת שבת אני נשמרת, יש יום בשבוע שאי אפשר לגעת בי".
היא מוסיפה:
"מי שרואה אותי מבחוץ חושב שאני רק עושה צחוק. לא יודעים שהרבה יותר מעניין אותי לנהל שיחות עומק של החיים ולדמוע ביחד. זה פשוט משהו שאולי התרגלתי אליו או שאני חושבת שרגילים ממני. אני חוגגת הרבה פעמים עם עצמי ועם הבורא, ומי שנהנה נהנה, ומי שסובל סובל. אני לא עובדת בשביל אף אחד כבר הרבה שנים. אני מכירה את השיח שלי על האובר-ביטחון שמפצה על חוסר ביטחון, וכשהבנתי שהעולם לא סובב סביבי התפכחתי, ונהיה לי הרבה יותר שקט נפשי, ואני עסוקה בעצמי אבל ממקום טוב. אני בכל לילה מעלה את עצמי קורבן לבורא, אני גוף, צורה וכישרון, במקרה נקלעתי לסיטואציה בגלגול הזה, אלוקים נתן לי מתנה, וכל מה שאני רוצה זה להעביר אותה הלאה".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
הסלבס מתחזקים: "כל גדר בתורה שלנו – זו גאונות"
אמן הכלייזמר המפורסם: "מנגן לפי תווי פנים"
הידוענית משתפת: "מאז שאני לא עובדת בשבת נפתח לי השפע”
הזמר מבקש: "שנזכה שימים אלו של בין המצרים יהפכו לימים טובים ומבורכים"
הידען מתרגש: "היום זכיתי לקבוע מזוזה"
הידועניות שמתחזקות: "הדבר היחיד שיציב אצלי בחיים זה הדת"
הסלבס מחזקים את הרשת: "רק אלוקים מציל אותנו פה"
צבי יחזקאלי מסביר: "התבודדות זה תמצית עבודת ה'"
מצמרר: הילד הקטן שבכוח קדושתו עיוור את הגויים
השחקן מחדד לעוקביו: "אם נשכיל לחזק את הקשר עם סיעתא דשמיא – אנחנו רק נרוויח"
המגישה המפורסמת: "כשהתחלתי להתלבש כדוסית הבנתי את המלכות"
הזמר שנמצא בהליך תשובה: "קיבלתי את הניצוץ הזה, את האמונה".
הזמרת היוצרת: "תהילים זה שקט לנשמה"
המפורסמים מחזקים: "איך מתגעגעים למי שלא פגשת?"
הזמר מגלה: זה הסוד שיכול להציל תמיד את עם ישראל
- © כל הזכויות שמורות