חודש הסליחות: צופית גרנט מתנצלת בפומבי, בפני מי? לא תאמינו
כשבועיים לפני יום כיפור, צופית גרנט מחליטה לפרסם התנצלות פומבית בפני מפורסמת נוספת שפגעה בה בעבר

יום כיפור כבר תכף מגיע, ומי שנצלה את הרשת החברתית כדי להתנצל באופן פומבי הייתה צופית גרנט, שפרסמה פוסט התנצלות ארוך מליהיא גרינר.
גרינר יצאה נגד התנהלות הקהל מיד לאחר אסון מירון וקיבלה ביקורות רבות מהקהל ומגרנט עצמה – שניצלה את הרשת החברתית כדי להביע את דעותיה השליליות על אמירותיה של גרינר. כאמור, גרנט החליטה להתנצל אתמול בעמוד הפייסבוק שלה, וכך היא כתבה:
"סליחה.
אנחנו בחודש סליחות.
בכל שנה שואלים אותי על מה אני מצטערת? האם יש מישהו שתרצי להתנצל בפניו?
ובדרך כלל אני מוצאת משהו כללי אבל הפעם אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולבקש סליחה ממישהי ספציפית, וחיכיתי, חיכיתי לטיימינג הנכון משום שמה שעשיתי היה בפלטפורמה הזאת של הדף הפרטי שלי שסוקר בהרחבה והגיע למימדים מפחידים. טעיתי, בענק טעיתי, הייתי אימפולסיבית, רגשית, בלי שום מחשבה על הכוח השלילי שהפעלתי גם אם התחושה הייתה שאני מגינה על מי שהגנתי, ביני לבין עצמי הבנתי שנהגתי לא נכון אבל לקח לי זמן לעכל, וההתנצלות היא בפני ליהי גרינר שאחרי אסון מירון הגיבה בצורה מסוימת (ברור לי שמתוך כאב ולא שנאת חרדים),ברור שהיא לא התכוונה לפגוע ובנוסף היא הביעה התנצלות כנה ואמיתית בכל רשת אפשרית, הרשת געשה ונרעשה והאירוע סוקר באופן חסר רחמים על ליהי במשך מס' ימים, לצערי הייתי מהראשונות לתקוף.
ליהי אני מבקשת את סליחתך, מתנצלת בפנייך מעומק ליבי ומקווה שתסלחי לי, היית שיעור מאד משמעותי בחיי, בזכותך לא מעזה להיות תגובתית יותר ושוקלת מילים באופן אחראי.
בזכותך מבינה כמה הרשת זקוקה לעדינות יותר מצדקנות.
בזכותך מבינה יותר מאי פעם מהי אחריות ואת משמעות המשפט 'החיים והמוות ביד הלשון'."
גרינר נחשפה להתנצלות הפומבית ברשת ומיד הגיבה בהתרגשות: "קיבלתי מלא הודעות על הפרסום של צופית. אני רוצה להגיד שזה הכי ריגש אותי בעולם. באסון מירון, כל הבלאגן התקשורתי שהיה והגיבו לדבר הזה - לא עניין אותי אף סלב, לא נגע בי. כשראיתי שצופית כתבה מה שהיא כתבה זה הכי פגע בי, יותר מהכל... אז לקבל התנצלות כזו ממנה זה הכי מרגש, וברור שאני מקבלת. הכי רציתי את זה, לא חשבתי לעולם שדבר כזה יקרה. תודה. אני ממש מעריכה את זה".
מחוברים רק לקבוצת ווטסאפ אחת מבית מוקד תהילים ארצי? יש לנו 4! לחצו על אחת מהן להצטרפות:
פרק תהילים יומי | הסגולה היומית | הלכה יומית לנשים | החיזוק היומי המעוצב
המגישה המפורסמת: "כשהתחלתי להתלבש כדוסית הבנתי את המלכות"
הזמר שנמצא בהליך תשובה: "קיבלתי את הניצוץ הזה, את האמונה".
הזמרת היוצרת: "תהילים זה שקט לנשמה"
המפורסמים מחזקים: "איך מתגעגעים למי שלא פגשת?"
הזמר מגלה: זה הסוד שיכול להציל תמיד את עם ישראל
"אחד הנושאים הכאובים בתולדות עם ישראל": דבר התורה של קובי פרץ
הסטנדאפיסט מודה: "אני מת להתחזק באמונה"
הידוענית שמוסיפה זכויות לעם ישראל: "אני גוזרת אותן כדי שהגזירות יירדו מעם ישראל"
הזמר המפורסם: "בחיים שלי לא לקחתי כדור נגד דיכאון, רק אמונה בה' יתברך"
הזמר הבינלאומי: "אסור להתייאש, ישועת ה' כהרף עין"
"בכל פעם שהתחלנו לקדש, הייתה אזעקה": הידוענית שלא ויתרה על שמירת השבת למרות הטילים
מי הרב המפורסם שהקדים את זמנו בשדות התורה?
הזמר שחזר בתשובה": הבנתי שברגע שאני חובש כיפה – אני נציג של הקב"ה"
הזמר מכריז: "אוהב ללמוד תורה יותר מכל דבר אחר"
הידוען שדיבר עם הרב יגאל כהן: "רגע של החלטה אמיתית מול שמיים"
- © כל הזכויות שמורות