דברו איתנו
מתכונים לשבת

גם בריא, גם טעים: מתכון לקציצות מנגולד ועדשים שחורות

אתם רוצים לאכול בריא אבל לא להפסיד מנה טעימה ושווה? בדיוק בשבילכם הבאנו את המתכון לקציצות מגולד ועשים שחורות


26/06/24 | כ' סיון התשפ"ד
גם בריא, גם טעים: מתכון לקציצות מנגולד ועדשים שחורות

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

 

עבור הכנת הקציצות:

כוס עדשים שחורות, 2 בצלים קצוצים, 2 כפות שמן, 1/4 כוס קמח, 4 ביצים, 2 חבילות מנגולד קצוץ, 2 תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לקוביות, מלח, פלפל


     

עבור הכנת הרוטב:

4 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל, 3 כפות שמן זית, 2 גביעי יוגורט, עלי נענע קצוצים,  1/4 כפית סומק

 

איך מכינים את המתכון?

1. נכסה את העדשים במים בתוך סיר ונביא אותם לרתיחה, נבשל אותן כעשר דקות עד שהן רכות באופן חלקי.

2. כעת נסנן את העדשים.

3. נטגן את הבצל בשמן עד שהוא מזהיב ונוסיף את המנגולד ונשמיך בטיגון.

4. בקערה נפרדת נערבב יחד את כל הרכיבים לקציצות.

5. ניצור צורות של קציצות מהתערובת ונטגן אותם עד להשחמה.

6. את הרכיבים של הרוטב נערבב יחד ונשים במקרר.

7. כשהקציצות מוכנות נגיש אותן יחד עם הרוטב.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות