דברו איתנו
מתכונים לשבת

ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים

אוהבים פשטידות? אז כנראה שתאהבו גם את המתכון הזה. נסו להכין את פשטידת עגבניות וקישואים ולא תפסיקו לגרוף מחמאות


18/06/25 | כ"ב סיון התשפ"ה
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 ביצים,  250 גרם גבינת טבורוג מפוררת, 700 גרם קישואים פרוסים, 5 כפות שמן זית, כפית אורגנו מיובש, 100 גרם עגבניות שרי חצויות, גביע שמנת חמוצה, שן שום כתושה, מלח

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם את כפות שמן הזית במחבת ונוסיף את הקישואים פנימה.

2. נתבל במלח ואורגנו.

3. נטגן כמה דקות עד שהכל מזהיב.

4. בתבנית נניח את הקישואים כשכבה אחת.

5. כעת נוסיף שמן ונטגן גם את השום עם העגבניות עד שהנוזלים מתאדים.

6. נניח את הדברים מעל לקישואים.

7. בקערה נערבב יחד את הגבינה, הביצים והשמנת ונתבל.

8. נשים אותם כשגבה מעל לעגבניות.

9. נאפה בחום של 180 מעלות כארבעים דקות.

 

בתיאבון!

 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות