דברו איתנו
מתכונים לשבת

ריח משגע: מתכון לצלי בקר עם פטריות

את המתכון הזה אתם חייבים לעשות לכבוד פסח ובכל הזדמנות אחרת: מתכון מדהים לצלי בקר עם פטריות


04/04/23 | י"ג ניסן התשפ"ג
ריח משגע: מתכון לצלי בקר עם פטריות

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור הצלי:

נתח צלי כתף, פחות מחצי כפית מלח, בצל, גזר, 2 עלי דפנה, חצי כפית כורכום, ענפי סלרי, מעט פלפל שחור

עבור הרוטב:

5 בצלים, 2 עלי דפנה, 3 כפות שמן, פטריות, שיני שום, מעט פלפל שחור, כפית כמון, מעט אגוז מוסקט, כפית כורכום, 2 כוסות מהמים של בישול הבשר

 

איך מכינים את המתכון?

1. שמים את הבשר בסיר לחץ.

2. לסיר מוסיפים את כל הרכיבים לצלי ומוסיפין מים שיהיו כשני סנטימטרים מעל הבשר.

3. את הסיר מבשלים כ45 דקות.

4. את הבשר מוציאים ומסננים את המים שנותרו בסיר ולוקחים מהם 2 כוסות עבור הרוטב.

5. מניחים לבשר להתקרר, ומעבירים אותו לעוד 6 שעות קירור נוספות.

6.  לאחר מכן נפרוס אותו לפרוסות ונחזיר אותו למקרר.

7. כין את הרוטב: נטגן את הירקות ונוסיף להם את התבלינים. כעת נוסיף גם את מי הבישול.

8. נכניס את הבשר והרוטב יחד לתוך סיר ונבשל עד שהבשר רך.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות