עוגת שקדים מדהימה להכנה בקלי קלות!
על המתכון הזה אתם לא תפסיקו לקבל מחמאות: עוגת שקדים רכה ונימוחה

מה צריך למתכון?
4 ביצים, ½ כפית מלח, 150 גרם שקדים טחונים, 120 גרם שקדים פרוסים, מיץ מתפוז אחד, מיץ מלימון אחד, 125 מ"ל שמן, 300 גרם סוכר, 150 גרם קמח, 1 כף אבקת אפייה, 1/4 כוס סירופ מייפל
איך מכינים את המתכון?
1. נסחט מראש את הלימון והתפוז.
2. נערבב יחד את המלח, הביציים, הסוכר והשמן. נוסיף את המיץ מפירות ההדר.
3. נוסיף קמח, אבקת אייפה ואת השקדים הטחונים התנועות קיפול עדינות.
4. נעביר את הבלילה לתבנית ונפזר מעליה את השקדים ה]רוסים. נחמם כ-40 דקות על חום של 180 מעלות
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
