מתכון נדיר לפרגיות עם דלעת, ערמונים וקינמון
מחפשים מתכון בשרי מיוחד לשבת? הגעתם למתכון הנכון! מתכון לפרגיות שלא תפסיקו להכין
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
עבור הרוטב:
איך מכינים את המתכון?
1. את הפרגיות נמליח ונתבל.
2. נחמם שמן זית בסיר ונכניס את הפרגיות לטיגון קל ואז נהפוך אותן.
3. בצידי הפרגיות נוסיף את הדלעת והבצל, נשים עליהם מעט קינמון ונוסיף גם את הערמונים לטיגון.
4. את כל הרכיבים לרוטב נוסיף כעת (ורק את הכוסברה לא נוסיף כרגע), וניתן להוסיף מעט דבש.
5. נחכה לרתיחה, ואז נעביר את הסיר לאש קטנה למשך כשלושת רבעי שעה.
6. לסיום ניתן לקשט בכוסברה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
כמו במסעדות: מתכון לפסטה ברוטב רוזה
- © כל הזכויות שמורות