מתכון נדיר לפרגיות עם דלעת, ערמונים וקינמון
מחפשים מתכון בשרי מיוחד לשבת? הגעתם למתכון הנכון! מתכון לפרגיות שלא תפסיקו להכין

מה צריך למתכון?
עבור הרוטב:
איך מכינים את המתכון?
1. את הפרגיות נמליח ונתבל.
2. נחמם שמן זית בסיר ונכניס את הפרגיות לטיגון קל ואז נהפוך אותן.
3. בצידי הפרגיות נוסיף את הדלעת והבצל, נשים עליהם מעט קינמון ונוסיף גם את הערמונים לטיגון.
4. את כל הרכיבים לרוטב נוסיף כעת (ורק את הכוסברה לא נוסיף כרגע), וניתן להוסיף מעט דבש.
5. נחכה לרתיחה, ואז נעביר את הסיר לאש קטנה למשך כשלושת רבעי שעה.
6. לסיום ניתן לקשט בכוסברה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
- © כל הזכויות שמורות