מתכון נדיר לפרגיות עם דלעת, ערמונים וקינמון
מחפשים מתכון בשרי מיוחד לשבת? הגעתם למתכון הנכון! מתכון לפרגיות שלא תפסיקו להכין

מה צריך למתכון?
עבור הרוטב:
איך מכינים את המתכון?
1. את הפרגיות נמליח ונתבל.
2. נחמם שמן זית בסיר ונכניס את הפרגיות לטיגון קל ואז נהפוך אותן.
3. בצידי הפרגיות נוסיף את הדלעת והבצל, נשים עליהם מעט קינמון ונוסיף גם את הערמונים לטיגון.
4. את כל הרכיבים לרוטב נוסיף כעת (ורק את הכוסברה לא נוסיף כרגע), וניתן להוסיף מעט דבש.
5. נחכה לרתיחה, ואז נעביר את הסיר לאש קטנה למשך כשלושת רבעי שעה.
6. לסיום ניתן לקשט בכוסברה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
כך תכינו גרנולה ביתית מדהימה!
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
- © כל הזכויות שמורות
