מתכון מרענן וייחודי: סלט אורז יפני
איך אוכלים סלט ביפן הרחוקה? בא לכם לחדש טעמים? נסו את המתכון לסלט אורז יפני

מה צריך למתכון?
איך מכינים את המתכון?
1. נסיר מהסלמון את העור שלו ונחתוך אותו לקוביות קטנות.
2. כעת נבשל את האורז ונשים הרבה מים עם מלח בבישול שלו. נמתין עד שהוא נהיה רך מאד.
3. נסנן אותו היטב במים קרים.
4. כעת נקצוץ את הבצל הירוק, נחתוך את המלפפונים לחצאי טבעות, ונשים הכל בקערה. נוסיף את האורז לקערה.
5. נוסיף מיונז ומיץ לימון ונערבב.
6. נטגן את קוביות הסלמון ונתבל אותם במלח ופלפל.
7. את הסלמון נפסר מעל לסלט ונוסיף פטרוזיליה ורטבים של סויה וטריאקי.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות