דברו איתנו
מתכונים לשבת

רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!

על המתכון הזה אתם הולכים לחזור שוב ושוב כי הוא כל כך טעים וממש ללא מאמץ! נסו את המתכון ללחם שום ללא לישה והתפחה


07/11/24 | ו' חשון התשפ"ה
רוצים לחם שום אבל בלי להתעסק בלישה והתפחה? המתכון הזה בשבילכם!

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

כוס קמח תופח, כפית מלח, 30 גרם חמאה, גביע יוגורט, 3 שיני שום כתושות, רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

איך מכינים את המתכון?

1. בקערה נערבב יחד את הקמח, המלח והיוגורט עד שנקבל תערובת אחידה של בצק דביק.

2. נחלק את הבצק לארבעה חלקים ונעבוד איתם על משטח מקומח.

3. מכל חלק ניצור צורה מוארכת כמו צורת נקניק, ואז נחלק אותו לשניים. לאחר מכן נלפף את שני החלקים יחד כמו מעין צמה.

4. נניח את הבצקים בנתבנית אפייה משומנת.

5. בנתיים נמיס את החמאה וניסף לה את השום והפטרוזיליה. נערבב יחד עד שמתקבל מרקם אחיד.

6. את הממרח נבריש על הבצקים ונאפה במשך כעשרים דקות בחום של 180 מעלות.

7. נעלה את הטמפרטורה בתנור ל220 מעלות לעוד כחמש דקות ואז נוציא את הלחמים.

 

בתיאבון!

 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות