החורף הגיע: מתכון למרק פטריות סמיך, עשיר ומפנק
זהו, החורף הגיע ונכנס לו רשמית ואין תירוצים - המרקים חוזרים לאופנה! קבלו מתכון למרק פטריות מדהים

מה צריך למתכון?
30 גרם חמאה , 2 כפות שמן זית, 6 בצלי שאלוט או בצל לבן גדול , 8 שיני שום, 2 כפות גדושות קמח לבן, 1/4 כפית פלפל שחור, כף גדושה אבקת מרק פטריות, כפית מלח, פטריות שמפיניון ופטריות שיטאקי, 6 כוסות מים רותחים, 1/2 כפית עלי טימין טרי
איך מכינים?
1. את השום והבצל חותכים לחתיכות קטנות. את הפטריות לחתוך בגדלים שונים.
2. נחמם את שמן הזית והחמאה ונטגן את הבצל והשום עד שהם מתרככים.
3. נוסיף את הפטריות וניתן להם להתבשל כרבע שעה.
4. מוסיפים אבקת מרק פטריות, עלי טימין, פלפל ומלח ומערבבים.
5. את הקמח והמים מערבבים יחד בקערה נפרדת עד שהם הופכים להיות אחידים, ואז מוסיפים אותם למרק.
6. ממשיכים לבשל עוד כעשר דקות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
