החורף הגיע: מתכון למרק פטריות סמיך, עשיר ומפנק
זהו, החורף הגיע ונכנס לו רשמית ואין תירוצים - המרקים חוזרים לאופנה! קבלו מתכון למרק פטריות מדהים

מה צריך למתכון?
30 גרם חמאה , 2 כפות שמן זית, 6 בצלי שאלוט או בצל לבן גדול , 8 שיני שום, 2 כפות גדושות קמח לבן, 1/4 כפית פלפל שחור, כף גדושה אבקת מרק פטריות, כפית מלח, פטריות שמפיניון ופטריות שיטאקי, 6 כוסות מים רותחים, 1/2 כפית עלי טימין טרי
איך מכינים?
1. את השום והבצל חותכים לחתיכות קטנות. את הפטריות לחתוך בגדלים שונים.
2. נחמם את שמן הזית והחמאה ונטגן את הבצל והשום עד שהם מתרככים.
3. נוסיף את הפטריות וניתן להם להתבשל כרבע שעה.
4. מוסיפים אבקת מרק פטריות, עלי טימין, פלפל ומלח ומערבבים.
5. את הקמח והמים מערבבים יחד בקערה נפרדת עד שהם הופכים להיות אחידים, ואז מוסיפים אותם למרק.
6. ממשיכים לבשל עוד כעשר דקות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
- © כל הזכויות שמורות