דברו איתנו
מתכונים לשבת

בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים

הבאנו לכם רטבים טעימים בטירוף, שניצל פריך ופירה נימוח, והכל יחד! אל תפספסו את המתכון הבא!


27/08/24 | כ"ג אב התשפ"ד
בטוח עוד לא הכנתם: מתכון שניצל ממולא בפירה עם רטבים מגניבים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

לשניצלים:

חזה עוף שלם, שמן לטיגון, 50 מ"ל שמן זית, פירורי לחם לציפוי, 5 תפוחי אדמה ראטה, ביצה, מלח, פלפל

לרוטב האדום:

קופסת שימורים של שעועית אדומה, 5 עגבניות מקולפות, 2 בצל שאלוט, 2 פלפל צ'ילי, 3 שיני שום, 3 כפות חומץ תפוחים, כף סוכר, כפית מלח

 

לרוטב הירוק:

פלפל חלפיניו, 10 עלי כוסברה, 10 עלי נענע, 3 מלפפונים, כף חומץ, 1 ליים שלם, כף סוכר, מלח

 

לרוטב הצהוב (רוטב זה הוא רטוב חריף):

פלפל צהוב מתוק, פלפל באנרו צהוב, חצי לימון,צ חצי אננס, חצי בצל, 10 עלי טרגון, מקל סלרי, כף חומץ, כף סוכר

 

איך מכינים את המתכון?

1. בתחילה נכין את הרוטב האדום: נטגן כחמש דקות את הבצל ואז נוסיף את אר המרכיבים ונבשל כחצי שעה על אש נמוכה. לפני הגשה יש לצנן את הרוטב.

2. כעת נכין את הרוטב הירוק: תחילה נטגן את החצאים פלפל החלפיניו. נקרר ואז נטחן אותם יחד עם כל שאר המצרכים.

3. נכין את הרוטב הצהוב: את כל הרכיבים נטחן יחד.

4. כעת נרתיח מים בסיר גדול ונבשל את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים.

5. נמעך אותם וניצור פירה, ואז נוסיף את שמן הזית ונתבל במלח ופלפל.

6. על חצי מהשניצלים נשים שכבה של פירה ואז נניח מעליהם את שאר השניצלים.

7. כל שניצל כפול כזה נטבול בביצה ובפירורי לחם.

8. נטגן אותם במחבת משני הצדדים.

9. נגיש יחד עם הרטבים.

 

בתיאבון!

 

 

 

 

    מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

    עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
    X
    • © כל הזכויות שמורות