מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות
אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?

מה צריך למתכון?
6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר
אופן ההכנה:
1. את האתרוגים נשטוף היטב.
2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.
3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.
4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.
5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.
6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.
7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
- © כל הזכויות שמורות