מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות
אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?

מה צריך למתכון?
6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר
אופן ההכנה:
1. את האתרוגים נשטוף היטב.
2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.
3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.
4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.
5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.
6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.
7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
- © כל הזכויות שמורות