מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות
אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר
אופן ההכנה:
1. את האתרוגים נשטוף היטב.
2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.
3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.
4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.
5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.
6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.
7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון טעים טעים וקליל: מתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
- © כל הזכויות שמורות