דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון פשוט וקל להכנת ריבת אתרוגים לאחר סוכות

אכילת ריבת אתרוגים היא סגולה ידועה ללידה קלה ולזרע בר קיימא. איך מכינים אותה?


18/10/22 | כ"ג תשרי התשפ"ג
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

6-7 אתרוגים, 2-3 מקלות קינמון, 5 נעצי ציפורן, סוכר

 

אופן ההכנה: 

1. את האתרוגים נשטוף היטב.

2. נחתוך אותן לקוביות לא קטנות.

3. את האתרוגים נכניס לסיר ונמלא אותם במים רותחים.

4 כאשר המים הגיעו לרתיחה נשפוך את התכולה למסננת.

5. פעולה זו של סינון והרתחה נעשה כחמש פעמים על מנת להויא את הטעם המריר מהאתרוגים.

6. נשים 1 ק"ג סוכר על כל 1 ק"ג אתרוג.

7. נוסיף כוס מים, ציפורן ומקלות קינמון, ונבשל כשעתיים על אש נמוכה.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות