דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון טעים למאפה גבינת עיזים

רוצים לשדרג את הסעודה שלכם במאפה טעים שתגרפו עליו מחמאות? נסו את המתכון הבא


27/11/23 | י"ד כסלו התשפ"ד
מתכון טעים למאפה גבינת עיזים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

בצק עלים מרודד, חצי כוס עלי תרד חתוכים, 3 כפות רוטב פסטו, כוס כוס פלפלים, גליל גבינת עיזים, 3 כפות גבינת קרם שמנת עיזים , קצח, שומשום, ביצה טרופה

 

איך מכינים את המתכון?

1. את הפלפלים נטגן עד שיהפכו לקלויים.

2. נפרוש את בצק העלים ועליו נמרח את קרם השמנת. חשוב למרוח אותו במרכז המשטח.

3. כעת נמרח את הפסטו.

4. נחתוך את גליל הגבינה לפרוסות. כל פרוסה כחצי ס"מ.

5. נסדר 3 פרוסות של גליל דבינה באמצע הבצק.

6. נפזר מעל את התרד והפלפלים הקלויים.

7. כעת, נחתוך את הבצק משני קצותיו עד קצת לפני המילוי. הרצועות צריכות להיות בעובי של כ-2 ס"מ. 

8. את הרצועות נסגור מעל למילוי לסירוגין, כמו קשר אחת מעל השנייה.

9. בביצה טרופה נבריש את החלק העליון, ונפזר שומשום וקצחץ

10. נכניס לתנור שת המאפה בחום של 180 מעלות למשך כארבעים דקות.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות