שלגוני הפטל המפתיעים האלה הולכים לעשות לכם את הקיץ!
הם קרירים, מתוקים ומחזירים נשימה בקיץ הלוהט הזה! קבלו מתכון מושלם לשלגוני פטל

מה צריך למתכון?
3 חבילות פטל קפוא, 1/2 כוס מים, 5 עלי נענע טריים, 1/2 כוס סירופ מייפל או אגבה
איך מכינים את המתכון?
1. מפשירים את הפטל הקפוא.
2. טוחנים היטב את כל הרכיבים בבלנדר.
3. שימו לב: אם המרקם הוא מעט גרגירי, הוסיפו מעט מים ונסו שוב לטחון הכל יחד ולראות אם המרקם השתפר.
4. העבירו את הבלילה לתבניות.
5. שימו את הבתניות במקפיא למשך לילה שלם.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
תודו שאף פעם לא טעמתם: מתכון לעוגת אורז
מרענן וטעים: מתכון לסלט ברוקולי וחמוציות
אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
- © כל הזכויות שמורות