שלגוני הפטל המפתיעים האלה הולכים לעשות לכם את הקיץ!
הם קרירים, מתוקים ומחזירים נשימה בקיץ הלוהט הזה! קבלו מתכון מושלם לשלגוני פטל

מה צריך למתכון?
3 חבילות פטל קפוא, 1/2 כוס מים, 5 עלי נענע טריים, 1/2 כוס סירופ מייפל או אגבה
איך מכינים את המתכון?
1. מפשירים את הפטל הקפוא.
2. טוחנים היטב את כל הרכיבים בבלנדר.
3. שימו לב: אם המרקם הוא מעט גרגירי, הוסיפו מעט מים ונסו שוב לטחון הכל יחד ולראות אם המרקם השתפר.
4. העבירו את הבלילה לתבניות.
5. שימו את הבתניות במקפיא למשך לילה שלם.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
- © כל הזכויות שמורות