שלגוני הפטל המפתיעים האלה הולכים לעשות לכם את הקיץ!
הם קרירים, מתוקים ומחזירים נשימה בקיץ הלוהט הזה! קבלו מתכון מושלם לשלגוני פטל
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
3 חבילות פטל קפוא, 1/2 כוס מים, 5 עלי נענע טריים, 1/2 כוס סירופ מייפל או אגבה
איך מכינים את המתכון?
1. מפשירים את הפטל הקפוא.
2. טוחנים היטב את כל הרכיבים בבלנדר.
3. שימו לב: אם המרקם הוא מעט גרגירי, הוסיפו מעט מים ונסו שוב לטחון הכל יחד ולראות אם המרקם השתפר.
4. העבירו את הבלילה לתבניות.
5. שימו את הבתניות במקפיא למשך לילה שלם.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
כמו במסעדות: מתכון לפסטה ברוטב רוזה
- © כל הזכויות שמורות