שלגוני הפטל המפתיעים האלה הולכים לעשות לכם את הקיץ!
הם קרירים, מתוקים ומחזירים נשימה בקיץ הלוהט הזה! קבלו מתכון מושלם לשלגוני פטל

מה צריך למתכון?
3 חבילות פטל קפוא, 1/2 כוס מים, 5 עלי נענע טריים, 1/2 כוס סירופ מייפל או אגבה
איך מכינים את המתכון?
1. מפשירים את הפטל הקפוא.
2. טוחנים היטב את כל הרכיבים בבלנדר.
3. שימו לב: אם המרקם הוא מעט גרגירי, הוסיפו מעט מים ונסו שוב לטחון הכל יחד ולראות אם המרקם השתפר.
4. העבירו את הבלילה לתבניות.
5. שימו את הבתניות במקפיא למשך לילה שלם.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
