הכנה של 10 דקות וטעם מושלם: פשטידת בטטה ובצל
הבאנו לכם מתכון להכנת פשטידת בטטה ובצל: מתכון קליל להכנה אבל עם טעם מושלם

מה צריך למתכון?
2 ביצים, חצי כוס קמח, כפית אבקת אפייה, בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לרצועות דקות, 2 בצלים קצוצים, 4 כפות שמן, כפית מלח, מעט פלפל, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים את המתכון?
1. נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.
2. כעת נוסיף את הבטטה שחתוכה לרצועות ומכסה את הסיר.
3. נחכה כעשר דקות עד שנרגיש כי הבטטה התרככה.
4. נעביר את התערובת לקערה ונחכה שתתקרר.
5. כעת נוסיף את כל שאר המצרכים לקערה ונערבב הכל יחד היטב.
6. נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בארבעים דקות בחום של 180 מעלות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
- © כל הזכויות שמורות