דברו איתנו
מתכונים לשבת

הכנה של 10 דקות וטעם מושלם: פשטידת בטטה ובצל

הבאנו לכם מתכון להכנת פשטידת בטטה ובצל: מתכון קליל להכנה אבל עם טעם מושלם


25/10/23 | י' חשון התשפ"ד
הכנה של 10 דקות וטעם מושלם: פשטידת בטטה ובצל

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 ביצים, חצי כוס קמח, כפית אבקת אפייה, בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לרצועות דקות, 2 בצלים קצוצים, 4 כפות שמן, כפית מלח, מעט פלפל, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

 

איך מכינים את המתכון?

1. נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.

2. כעת נוסיף את הבטטה שחתוכה לרצועות ומכסה את הסיר.

3. נחכה כעשר דקות עד שנרגיש כי הבטטה התרככה.

4. נעביר את התערובת לקערה ונחכה שתתקרר.

5. כעת נוסיף את כל שאר המצרכים לקערה ונערבב הכל יחד היטב.

6. נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בארבעים דקות בחום של 180 מעלות.

 

בתיאבון!

 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות