מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
מכירים את מאכל הפריקסה? אם לא - זה הזמן לגלות אותו, ואם כן - אז אתם כבר יודעים עד כמה הוא טעים! מתכון מושלם להכנה ביתית

מה צריך בשביל המתכון?
קילו קמח, 2 כפות שמרים יבשים, כף מלח, כף סוכר, 1/4 כוס שמן קנולה, 2 כוסות וחצי מים פושרים, תוספות שאתם אוהבים
איך מכינים את המתכון?
1. בתחילה נערבב בקערה את הקמח, השמרים והסוכר.
2. כעת נוסיף את המים והשמן ונערבב.
3. נוסיף מלח כאשר נוצר בצק, ונלוש עד ליצירת בצק מעט דביק וחלק.
4. כעת ניתן לבצק "לנוח" חצי שעה, ולאחר מכן נלוש אותו שוב על מנת להוציא ממנו אויר.
5. נתפיח עוד כחצי שעה את הבצק.
6. נרדד את הבצק לצורה של נקניק ואז נחתוך ממנו 20 חתיכות.
7. כל חלק נשטח וניצור ממנו צורת לחמניה ונניח על נייר אפייה. נשים מעט שמן על חלקו העליון של כל בצק.
8. נתפיח את הבצק על ידי מגבת כך כחצי שעה.
9. נחמם במחבת שמן עמוק וכשהשמן חם נכניס את חתיכת הבצק כאשר נייר האפייה למעלה.
10. כשהחלק התחתון כבר נהיה זהוב, נהפוך את הבצק (נייר האפייה מתנתק מעצמו).
11. את הפריקסה ניתן להגיש יחד עם ביצה קשה, תפוחי אדמה, חציל, טונה וכו'.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות