דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול

הבאנו לכם מתכון שאתם הולכים להשתמש בו שוב ושוב ושוב! מתכון מנצח לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול


14/05/25 | ט"ז אייר התשפ"ה
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

10 תפוחי אדמה בינוניים, מלח, 200 גרם תרד חתוך ושטוף, 2 בצלים סגולים קצוצים, 3 שיני שום, 5 כפות שמן זית, קוטג׳, 2 ביצים, 150 גרם מוצרלה מגגוררת, 75 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

 

 

איך מכינים את המתכון?

1. את תפוחי האדמה נכניס לשקית ניילון קשורה ל-15 דקות במקירוגל.

2. כאשר תפוחי האדמה רכים והמזלג ננעץ בהם סקלות, ניתן להוציא אותם.

3. בזמן שתפוחי האדמה מצטננים, עוברים להכין את התרד: נחמם במחבת שמן וניסף בצל. נטגן אותו כרבע שעה עד שהוא נהיה רך.

4. כעת נוסיף גם כפית מלח, את השום ןהתרד ונערבב עד שנראה כי התרד מתכווץ.

5. נעביר את הכל למסננת ונוציא נוזלים מיותרים.

6. בקערה נערבב יחד את הביצים והגבינות, ואז נוסיף אץ התרד. ניתן להוסיף מעט קמח על מנת שהתערובת תהיהי יציבה יותר.

7. את תפוחי האדמנה נסדר בתבנית ונמעך אותם לשכבה אחידה. נמליח אותם לפי הצורך.

8. נוסיף כעת את המילוי מעל לתפוחי האדמה.

9. ניתן להניח מלמעלה פרוסות בצל סגול לקישוט.

10 נאפה כארבעים דקות בחום של 180 מעלות עד שנקבל יציבות לתערובת.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות