יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
רוצים לגוון את הפסטה שלכם? מה עם לשלב לו רוטב נהדר של ברוקולי ושמנת? נסו כעת את המתכון הבא

מב צריך למתכון?
חבילת ברוקולי מוקפא, 500 גרם פסטה, 500 מ"ל שמנת להקצפה, כפית פלפל שאטה גרוס, 2 שיני שום, כפעת מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן, 100 גרם פרמז'ן מגורד
איך מכינים את המתכון?
1. את הפסטה נבשל ונסנן. את מיהבישול נשמור בצד.
2. את הברוקולי נפשיר לחלוטין.
3. ניתן לקחת חלק מפרחי הברוקולי ולשים עליהם תבלינים ושמן זית, ולהפיץ אותם במחבץ, על מנת להוסיף אותם מאוחר יותר למנה.
4. נשים את התבלינים, השום, השמנת והברוקולי במעבד מזון ונטחן הכל יחד.
5. נעביר את הרוטב למחבת מחוממת, ונבשל הכל יחד עם הפסטה.
6. אם הרוטב יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף מים ממי הבישול ששמרנו בצד לדילול.
7. נקשט הכל בברוקולי שהקפצנו ובפרמז'ן.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
זהירות, ממכר: מתכון לעוגיות מגולגלות במילוי שוקולד לבן וקורנפלקס
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
מתכון משביע: סמבוסק חומוס
- © כל הזכויות שמורות