יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
רוצים לגוון את הפסטה שלכם? מה עם לשלב לו רוטב נהדר של ברוקולי ושמנת? נסו כעת את המתכון הבא

מב צריך למתכון?
חבילת ברוקולי מוקפא, 500 גרם פסטה, 500 מ"ל שמנת להקצפה, כפית פלפל שאטה גרוס, 2 שיני שום, כפעת מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן, 100 גרם פרמז'ן מגורד
איך מכינים את המתכון?
1. את הפסטה נבשל ונסנן. את מיהבישול נשמור בצד.
2. את הברוקולי נפשיר לחלוטין.
3. ניתן לקחת חלק מפרחי הברוקולי ולשים עליהם תבלינים ושמן זית, ולהפיץ אותם במחבץ, על מנת להוסיף אותם מאוחר יותר למנה.
4. נשים את התבלינים, השום, השמנת והברוקולי במעבד מזון ונטחן הכל יחד.
5. נעביר את הרוטב למחבת מחוממת, ונבשל הכל יחד עם הפסטה.
6. אם הרוטב יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף מים ממי הבישול ששמרנו בצד לדילול.
7. נקשט הכל בברוקולי שהקפצנו ובפרמז'ן.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
- © כל הזכויות שמורות