יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
רוצים לגוון את הפסטה שלכם? מה עם לשלב לו רוטב נהדר של ברוקולי ושמנת? נסו כעת את המתכון הבא

מב צריך למתכון?
חבילת ברוקולי מוקפא, 500 גרם פסטה, 500 מ"ל שמנת להקצפה, כפית פלפל שאטה גרוס, 2 שיני שום, כפעת מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן, 100 גרם פרמז'ן מגורד
איך מכינים את המתכון?
1. את הפסטה נבשל ונסנן. את מיהבישול נשמור בצד.
2. את הברוקולי נפשיר לחלוטין.
3. ניתן לקחת חלק מפרחי הברוקולי ולשים עליהם תבלינים ושמן זית, ולהפיץ אותם במחבץ, על מנת להוסיף אותם מאוחר יותר למנה.
4. נשים את התבלינים, השום, השמנת והברוקולי במעבד מזון ונטחן הכל יחד.
5. נעביר את הרוטב למחבת מחוממת, ונבשל הכל יחד עם הפסטה.
6. אם הרוטב יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף מים ממי הבישול ששמרנו בצד לדילול.
7. נקשט הכל בברוקולי שהקפצנו ובפרמז'ן.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
- © כל הזכויות שמורות