דברו איתנו
מתכונים לשבת

יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

רוצים לגוון את הפסטה שלכם? מה עם לשלב לו רוטב נהדר של ברוקולי ושמנת? נסו כעת את המתכון הבא


21/05/25 | כ"ג אייר התשפ"ה
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מב צריך למתכון?

חבילת ברוקולי מוקפא, 500 גרם פסטה, 500 מ"ל שמנת להקצפה, כפית פלפל שאטה גרוס, 2 שיני שום, כפעת מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן, 100 גרם פרמז'ן מגורד

 

איך מכינים את המתכון?

1. את הפסטה נבשל ונסנן. את מיהבישול נשמור בצד.

2. את הברוקולי נפשיר לחלוטין.

3. ניתן לקחת חלק מפרחי הברוקולי ולשים עליהם תבלינים ושמן זית, ולהפיץ אותם במחבץ, על מנת להוסיף אותם מאוחר יותר למנה.

4.  נשים את התבלינים, השום, השמנת והברוקולי במעבד מזון ונטחן הכל יחד.

5. נעביר את הרוטב למחבת מחוממת, ונבשל הכל יחד עם הפסטה.

6. אם הרוטב יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף מים ממי הבישול ששמרנו בצד לדילול.

7. נקשט הכל בברוקולי שהקפצנו ובפרמז'ן.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות