דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים

כדורי ארנצ'יני הם כל כך טעימים ונימוחים בפה! הבאנו לכם מתכון מיוחד להכנת ארנצ'יני במילוי פתיתים וגבינה. כדאי לכם לנסות


05/05/25 | ז' אייר התשפ"ה
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

שקית פתיתי אורז, כפית אורגנו יבש, שקית פתיתי גבינה 500 גרם, גביע קוטג', 2 כוסות פירורי לחם, כפית שום גבישי, 3 ביצים, 2 כפות שמן זית, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם שמן במחבת ולאחר מכן נוסיף את הפתיתים וגם את התבלינים.

2. נטגן את התיתים כמה דקות על המחבת ונוסיף מים חמים כפי שנכתב בהוראות על שקית הפתיתים.

3. נבשל ללא כיסוי על אש בינונית עד שהמים מתאדים.

4. כעת נוסיף את הקוטג' עד שהוא נמס בפנים, ולאחר מכם נוסיף גם את פתיתי הגבינה ונערבב.

5. נסיר את המחבת מהאש ונעביר את התכולה לקערה. נכניס למקרר.

6. בקערה אחרת נטרוף ביצים ובקערה נוספת נשים פירורי לחם.

7. ניצור מהבלילה שיצאה לנו כדורים קטנים, נטבול כל כדור בביצה ואז בפירורי הלחם.

8. נטגן את הכדורים בטיגון עמוק עד שהם מזהיבים.

9. ניתן להגיש את הארנצ'יני יחד עם מטבלים כמו גבינה, פסטו או ממרח עגבניות.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות